Burning candles

Goodmorning loves!

Fall really started now in Belgium: rainy days, cold temperature and cosy warm evenings. Today is exactly what we expect from a fall day. When I was younger, I didn't like fall at all, but now I see the beauty in this season: the green leaves that get so pretty colors, the feeling you get when you come in a warm space when you where freezing outside, wearing oversized sweaters and hoodies...
I love it!
The best feeling for me, is when I can curl up in a fluffy blanket in the couch with a cup of hot lemon tea in my hands, with the fireplace burning and while I'm watching my favorite movie or television series. Being able to do that now, makes me less regret that summer is over.

Yesterday I gave a tip to decorate your house, but today I'm going to give a little tip about how to make your house more cosy. It's all about burning candles! With this grey cold days now, I love to burn candles where ever I am in the house. You can burn candles when you're watching television or when you're taking a bath to be more relaxed. I even burn a candle when I'm studying! It gives me such a lovely and warm feeling inside and it really calms me down. You can start by burning little tea lights, but when you'll start loving this, you can get some big perfumed candles. You can use them for days and your house will smell so good! At this moment I'm using a big butterfly candle that I light as much as I can when I'm home. It is even burning right now while I'm writing this :). When I light this candle, it smells like flowers, especially like roses, in the whole house!
When you live in the United States, you have stores like Bath & Body Works that sell amazing candles. What I love about their candles, is that they all have such cute names! They now sell holiday-themed and christmas-inspired candles already, but when you want to stay in the fall spirit a little longer, you can choose 'Sweet Cinnamon Pumpkin' (20.00 $), 'Pumpkin Cupcake' ( 12.50 $) or 'Leaves' (12.50 $). Those are my fav's!

When you live in Europe like me, unfortunately you can't order the candles online because they only ship to places in the US. The only European countries where there is a Bath & Body Works store, are Turkey and Poland. If you don't live in one of these 2 countries, I recommend you going to Rituals where you can also find good scented candles (17,50 euro). 

Don't forget to love and smile today! 

Love, AnneliesGoedemorgen ladies!

De herft is nu echt begonnen in België: regenachtige dagen, koude temperatuur and gezellige warme avondjes. Vandaag is wat we precies verwachten van zo'n herfstdag. Toen ik jonger was, vond ik er niks aan, maar nu zie ik de schoonheid van het herfstseizoen in: de groene bladeren krijgen zo'n mooie kleuren, het gevoel dat je krijgt wanneer je in een warme ruimte komt wanneer je buiten aan het bevriezen was, het dragen van te grote truien en hoodies... I love it!
Het beste gevoel voor mij is wanneer ik me helemaal in een zacht deken kan wikkelen op de zetel met een warme tas citroenthee in mijn handen en de open haard die brandt terwijl ik kijk naar mijn favoriete film of tv-serie. Het hebben van de mogelijkheid om dit allemaal te doen, laat me minder spijt hebben dat de zomer gedaan is.

Gisteren gaf ik een tip om je huis te decoreren, maar vandaag wil ik je een kleine tip geven hoe je jouw huis gezelliger kan maken. Het draait allemaal om het aansteken van kaarsen! Met deze grijze, koude dagen nu hou ik ervan om kaarsen te branden, waar ik ook ben in huis. Je kan kaarsen aansteken als je televisie kijkt of wanneer je een bad neemt om meer relaxed te zijn. Ik brand zelfs een kaars wanneer ik aan het studeren ben! Het geeft me zo'n goed en warm gevoel vanbinnen en het kalmeert me echt. 
Je kan starten met kleine theelichtjes te laten branden, maar vanaf je er verslaafd aan geraakt, kan je jezelf verwennen met grotere geparfumeerde kaarsen te kopen. Je kan ze voor meerdere dagen gebruiken en je huis zal zo goed ruiken! Op dit moment gebruik ik een grote vlinderkaars die ik zoveel mogelijk laat branden als ik thuis ben. Het is zelfs nu aan het branden terwijl ik dit schrijf :). Wanneer ik deze kaars aansteek ruikt het naar bloemen, en dan vooral naar rozen, in heel het huis!


Als je in de Verenigde Staten van Amerika woont, heb je winkels zoals Bath & Body Works die heel goede kaarsen verkopen. Wat ik leuk vind aan hun kaarsen, is dat ze allemaal zo schattige namen hebben! Ze verkopen nu al kaarsen voor de feestdagen en Kerstmis, maar als je nog even in de herfstsfeer wil blijven, kan je kiezen voor de kaarsen 'Sweet Cinnamon Pumpkin' (20.00 $), 'Pumpkin Cupcake' ( 12.50 $) of 'Leaves' (12.50 $). Dat zijn mijn favorieten!

Als je in Europa woont zoals mij, kan je spijtig genoeg geen kaarsen online bestellen want ze verzenden enkel naar plaatsen in Amerika. De enige Europese landen waar ze een Bath & Body Works winkel hebben, zijn Turkije en Polen. Als je niet in één van deze landen woont, kan ik je aanraden om naar Rituals te gaan (17,50 euro) waar je ook goede geurkaarsen vindt.

Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!

Liefs, Annelies

CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap