Flower power!Goodmorning loves!

Today I wanted to cheer the day up by saying how you can decorate your house so that you'll love coming home in the evening. Here is already one tip I wanted to give you! This tip depends on your personality, but I guess most women really love flowers. 

Brighten up your house by putting pretty flowers everywhere you want to! Flowers immediately brighten up my day, so why not let them brighten up your house too? I tried this myself a few months ago by buying myself some roses and it made me so happy when I came home. I really recommend doing this: just pamper yourself by buying some pretty flowers and put them in your house. It will freshen up that room, I promise! Don't wait until you get flowers from someone for your birthday for example, but just treat yourself on some beautiful flowers! I love putting them in a place where I see them often, like in the living room and bedroom. So when I wake up, I immediately have a good feeling when I see this colorful flowers :).

These are two of the bouquets of flowers that were in my house during the last months!

Don't forget to love and smile today!

Love, Annelies
Goedemorgen ladies!

Vandaag wou ik de dag beginnen met te zeggen hoe je je huis kan decoreren waardoor je het zalig zal vinden om ‘s avonds na een lange dag thuis te komen. Hier is al meteen 1 tip die ik met jullie wil delen! Deze tip hangt wel een beetje af van je persoonlijkheid, maar ik ga ervan uit dat de meeste vrouwen wel houden van bloemen.

Fleur je huis op door mooie, kleurrijke bloemen overal in huis te plaatsen, waar je maar wil! Bloemen fleuren mijn dag op, dus
waarom zou je ze ook je huis niet laten opfleuren, dacht ik? Ik probeerde dit een aantal maanden zelf eens uit door mezelf rozen te kopen en het maakte me ZO vrolijk toen ik thuiskwam. Ik raad het je echt aan dit te proberen: verwen jezelf eens door bloemen te kopen en zet ze in je huis. Het zal de kamer opfrissen, I promise! Wacht niet tot je bloemen krijg voor je verjaardag bijvoorbeeld, maar trakteer jezelf op enkele mooie bloemen! Ik hou ervan om ze te zetten op een plaats waar ik ze veel zie, zoals in de huiskamer of in de slaapkamer. Wanneer ik dan wakker word, heb ik meteen een goed gevoel als ik de kleurrijke bloemen zie :).

Dit zijn twee van de boeketten die ik in huis had staan gedurende de vorige maanden!

Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!

Liefs, Annelies

CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap