In love with froyo

Goodmorning ladies!


Today I want to share a secret with you: I'm totally in love with Frozen Yoghurt! Yesterday I went to the shopping mall nearby my house and I treated myself by going to Yoghurt Planet. This concept is already known in the US for a long time, but now it has come to Belgium since a few months. I wanted to try this so bad all these months, that I could wait any longer. And I fell in love immediately!

Yoghurt Planet sells different kinds of frozen yoghurt (in Belgium you can choose of 8 flavors and they change with the season) with many different toppings. Yesterday I went for red berry yoghurt with chocolate sprinkles and strawberries. Can't wait until my next visit to Yoghurt Planet :).

I only had my phone with me, so sorry for the blurry picture:


Btw, I'm leaving for Amsterdam today for a city trip, so there will probably be no blogpost tomorrow, but I'll do my best :)!

Don't forget to love and smile today!

Love, Annelies

Goedemorgen dames!

Vandaag wil ik een geheimpje delen met jou: Ik ben helemaal verliefd op Frozen Yoghurt! Gisteren ben ik naar een winkelcentrum geweest dichtbij mijn huis en heb ik mezelf getrakteerd door naar Yoghurt Planet te gaan. Dit concept is al lang in de Verenigde Staten bekend, maar nu is het eindelijk naar België gekomen sinds een paar maanden. Ik wou dit zo graag al die maanden uitproberen, dus ik kon echt niet langer wachten. Ik werd onmiddellijk verliefd!

Yoghurt Planet verkoopt verschillende soorten bevroren yoghurt (in België kan je kiezen uit 8 verschillende smaken die veranderen naargelang het seizoen) met verschillende toppings. Gisteren koos ik voor rode bes yoghurt met chocoladestukjes en aardbeien. Kan niet wachten tot mijn volgende bezoek aan Yoghurt Planet :).

Ik had enkel mijn gsm bij me, dus mijn excuses voor de niet zo heldere foto:


Btw, ik vertrek vandaag op citytrip naar Amsterdam, dus waarschijnlijk zal er morgen geen blogbericht online komen, maar ik doe m'n best!

Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!

Liefs, Annelies

CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap