Music morning: John Legend

Happy saturday!

I'm back with a music blogpost. A few days ago I fell in love with a new song of John Legend called 'All of me'. It's such a beautiful song, especially the lyrics are so beautiful to listen to. I know it isn't a happy song, but songs that are so beautiful like this one, make me happy too! So since I knew this song, it's stuck in my head so I had to share this with you. His real name is John Roger Stephens and he's a 35-year-old (born in 1978) American singer-songwriter and actor. The song 'All of me' is from the album 'Love in the future' of which I like the song 'Made of love' too. Here's the video of my favorite:



Don't forget to love and smile today!

Love, Annelies
Fijne zaterdag!

Ik ben er terug met een muzikaal blogbericht. Enkele dagen geleden werd ik verliefd op een nieuw lied van John Legend, genaamd 'All of me'. Het is zo'n mooi nummer, vooral de tekst is zo mooi om naar te luisteren. Ik weet dat het niet zo'n vrolijk lied is, maar liedjes die zo mooi zijn als deze, maken me ook blij! Sinds ik dit liedje ken, zit het al dagen in mijn hoofd dus ik moest dit wel delen met jullie. Zijn echte naam is John Roger Stephens en hij is een 35-jarige (geboren in 1978) Amerikaanse singer-songwriter en acteur. Het liedje 'All of Me' is van het album 'Love in the future', waar ik ook het liedje 'Made of love' prachtig van vind. Hier is het filmpje van mijn favoriet:



Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!

Liefs, Annelies

CONVERSATION

2 reacties:

 1. Fijne zaterdag! En een fijn weekend :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey Saskia! Toffe blog dat je hebt! Bedankt voor je comment, je bent altijd welkom :) Hopelijk heb je ook een leuk weekend gehad!

   Liefs, Annelies

   Delete

Double tap