Music morning: Bruno Mars

Goodmorning ladies! 

I'm back for a fun and musical blogpost! Every morning I begin the day by listening to good music that makes me happy. This gives me energy to start the day! I try to listen to music as much as I can: when I'm studying, when I'm driving, when I'm eating, any time! Music helps me dealing with my feelings and emotions and from time to time I am really in need of listening to music. 
Can't live without it anymore!

One of the artists that always brings out the best in me with his music, is Bruno Mars. His real name is Peter Gene Hernandez and he's a 28-year old American singer-songwriter who was born in Hawaii.  His happy songs always cheer me up and his sad songs really touch my heart. 


But for now, let's listen to a happy song that makes me so cheerful! The song that I want you to hear is 'Treasure'. It's my favorite! It's from Bruno's album 'Unorthodox Jukebox', which I'm totally in love with. Other songs I love from this album are 'Young Girls', 'When I was your man' and 'Locked out of heaven'. I recommend you listening to these songs and especially to my favorite. I 've chosen this video because you can see how Bruno Mars acts with his crew: they really enjoy themselves all the time. Every time I see it, they make me smile because of their moves and because of the fun they make on stage!


Don't forget to love and smile today!

Love, Annelies


Goedemorgen ladies! 

Ik ben terug met een leuk en muzikaal blogbericht! Elke morgen start ik de dag met naar goede muziek te luisteren die me vrolijk maakt. Dit geeft me energie om de dag te starten! Ik probeer zoveel mogelijk naar muziek te luisteren: tijdens het studeren, tijdens het autorijden, tijdens het eten, eender wanneer! Muziek helpt me beter om te gaan met mijn gevoelens en emoties en van tijd tot tijd heb ik echt nood aan muziek. Kan niet meer zonder leven! 

Eén van de artiesten die altijd het best in mij naar boven brengt, is Bruno Mars. Zijn echte naam is Peter Gene Hernandez en hij is een 28-jarige Amerikaanse singer-songwriter die geboren is in Hawaii. Zijn vrolijke liedjes makes telkens opgewekt en zijn droevige liedjes raken mijn hart. 


Maar voor nu, later we luisteren naar en vrolijk lied dat me zo opgewekt maakt! Het lied dat ik jou wil laten horen is 'Treasure'. Het is mijn favoriet! Het is van Bruno's album 'Unorthodox Jukebox', waar ik helemaal verliefd op ben. Andere liedjes van dit album waar ik van hou zijn 'Young Girls', When I was your man' en 'Locked out of heaven'. Ik raad je aan om naar deze liedjes te luisteren en zeker naar mijn favoriet. Ik heb deze video gekozen, omdat je hier kan zien hoe Bruno Mars omgaat met zijn crew: ze amuseren zich heel de tijd. Elke keer ik deze video zie, zorgen ze voor een glimlach op mijn gezicht door hun gelijke bewegingen en omdat ze echt plezier maken op het podium!


Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!

Liefs, Annelies

CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap