New fresh haircut!

Hi there ladies!

I'm one of those kind of girls that don't like to go to the hairdresser, just because my long hair is so precious to me and hairdressers can cut easily too much hair of that you were saving for for so long. This is why I always wait too long before I go to the hairdresser, but I made an appointment today and I'm very glad I did it! The last time I went to the hairdresser was in springtime, so it was time for my hair to be healthy again. Here are pictures of before and after I got my hair cut.
It feels so soft and it looks so much healthier now!


As you can see, I got myself ombre hair last year and I was afraid I would lose my ombre when I would go for a haircut, but I'm happy you can still see my ombre hair after my haircut. I feel so much better and happier now my hair is healthy again. If you look at the before/after-pictures, it's such a difference. Think I found the best hairdresser in my neighborhood!


Don't forget to love and smile today!
Love, AnneliesHey dames!

Ik ben één van die meisjes die niet graag naar de kapper gaat, omdat mijn lang haar kostbaar is voor mij en kappers kunnen makkelijk teveel haar afknippen waarvoor je al zolang aan het sparen was. Dit is waarom ik altijd veel te lang wacht met naar de kapper te gaan, maar ik had uiteindelijk een afspraak gemaakt voor vandaag en ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb! De laatste keer dat ik naar de kapper gegaan ben, was in het begin van de lente dus het was echt wel tijd om mijn haar terug gezond te maken. Hier zijn foto's van voor en na het kapperbezoek. Het voelt nu zo zacht aan en het ziet er zoveel gezonder uit!

Zoals je kan zien, heb ik sinds vorig jaar ombre haar en ik was bang dat ik mijn ombre zou kwijt zijn als ik mijn haar zou laten knippen, maar ik ben blij dat je nog steeds mijn ombre ziet na de knipbeurt. Ik voel me nu zoveel beter en vrolijker nu mijn haar terug gezond is. Als je kijkt naar de voor/na-foto's zie je zo'n groot verschil. Ik denk dat ik de beste kapper gevonden heb in mijn buurt!


Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!
Liefs, Annelies

CONVERSATION

2 reacties:

 1. You are so cute ;) Your hair are very long and really very beautiful!! Your ombré hair is very natural i like it ;)

  I'm jealous of the length of your hair because I fight for growing mine!

  Kisses

  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, so sweet of you Tiff!! I'm lucky my hair grows really fast, so when the hairdresser cut it off too short, it doesn't take long for me to have long hair again :). Thank you so much for commenting, you really made my day!
   xoxo

   Delete

Double tap