Summer in fall


Happy monday ladies!
I love the fall colors that surround us since a few weeks, but sometimes I want to have a bright color here and there to freshen up my day. I usually do this by putting my look together with a pop of a bright color. I wanted to have bright nails again, like I had in the summer. Some people think it's inappropriate to wear colorful nails in fall and winter, but I don't mind at all! I decided today to go for a bright coral nail polish from Catrice called 'Meet me at coral island'. Catrice has as one of the cheapest drugstore brand, the best nail polishes in my opinion. Some bright, manicured nails really make my day and make me feel much better. You should try it! 

Here's a close up of my nails now: 


Don't forget to love and smile today!

Love, Annelies
Fijne maandag dames!
Ik hou van de herfstkleuren die ons sinds een aantal weken omringen, maar soms kijk ik toch uit naar een felle kleur hier en daar om de dag op te frissen. Ik doe dit meestal door mijn look samen te stellen met een hint van een felle kleur. Ik besloot vandaag om mijn nagels terug een felle kleur te geven, zoals ik deed in de zomer. Sommige mensen vinden het ongepast om felle kleuren te dragen in de herft en winter, maar ik vind het helemaal niet erg! Ik koos voor een felle koraalkleurige nagellak van Catrice, genaamd 'Meet me at coral island'. Catrice heeft volgens mij, als één van de goedkoopste merken uit de drogisterij, de beste nagellaken. Felle, mooi verzorgde nagels maken mijn dag goed en zorgen ervoor dat ik me veel beter in mijn vel voel. Probeer het zelf eens uit! 

Hier is een dichte foto van mijn nagels nu: 


Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!

Liefs, Annelies

CONVERSATION

2 reacties:

 1. I love to wear pop colours even if it's autumn and winter!! It brings a little bit of sun and fun!!

  kisses

  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love it too, it makes me feel better immediately :)
   Lots of love from Belgium!

   Delete

Double tap