Welcome to my blog!Hi, I am Annelies, a Belgian University student and I’m 20 years old. There is so much drama in the world, that I wanted to create a blog with all of the little things in life that make me happy and I wanted to share that with you. I’ve made this blog to let my creativity out. I love making other people see that life has so much beautiful sides that we often forget.

This blog will be about my life: my passion for fashion and beauty, my everyday experiences and just the little things that make me happy. I will use pictures and videos to visualise my thoughts and feelings. By following me, I hope I give you a little bit more happiness in your life too :). Always love the people you care for, because every day is a day less you can be with each other, so take advantage of it. 

Don’t forget to love and smile today! 

Love, Annelies


Hey, ik ben Annelies, een Belgische universiteitsstudente en ik ben 20 jaar oud. Er is zoveel drama en ellende in de wereld dat ik een blog wou maken met alle kleine dingen in het leven die mij gelukkig maken en ik wou deze graag delen met jou. Ik heb deze blog gemaakt om mijn creativiteit te uiten. Ik wil mensen laten inzien dat het leven zo veel mooie kanten heeft die we vaak vergeten of niet inzien.

Deze blog zal gaan over mijn leven: mijn passie voor mode en schoonheid, mijn alledaagse belevenissen en gewoon de kleine dingen dat me gelukkig maken. Ik zal foto's en video's maken om mijn gedachten en gevoelens te visualiseren, wat het voor jou ook leuker maakt om te lezen. Door me te volgen (of subscriben), kan ik ook bij jou een beetje meer vrolijkheid brengen in je leven :). Laat de mensen waar je om geeft altijd zien dat je van hen houdt, want elke dag is een dag minder dat je kan spenderen met elkaar, dus zorg ervoor dat de mensen rondom jou elke dag voelen dat je om hen geeft. 

Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!

Liefs, Annelies
CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap