Merry Christmas!

Hi there ladies!

It's Christmas Eve tonight so time for some partying! I love shopping at River Island or New Look for some new dresses: they always have such inexpensive cute dresses. You've already seen my christmas tree that makes the whole house so much more cosy, I love it! I'm celebrating Christmas Eve with my family in Antwerp tonight, where we are going to dinner at a restaurant. Looking forward to some quality time with my family so badly! Enjoy this time of the year together with family and friends and spend time with them as much as you can. I wish you all a Merry Christmas! :)

What did you asked as a present this year? Let me know what was in your present!

Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies
Hey dames!

Het is kerstavond vanavond dus het is tijd om te feesten! Ik hou ervan om te winkelen bij River Island of bij New Look voor nieuwe kleedjes: ze hebben altijd zo goedkope schattige kleedjes. Jullie hebben mijn kerstboom reeds gezien die heel het huis zo gezellig maakt, ik hou ervan! Ik vier kerstavond met familie in Antwerpen vanavond, waar we samen gaan dineren in een restaurant. Ik kijk zo hard uit naar wat quality time met mijn familie! Geniet van deze tijd van het jaar samen met familie en vrienden en spendeer zoveel mogelijk tijd met hen. Ik wens jullie allemaal een vrolijk kerstfeest! :)

Wat heb jij gevraagd als cadeautje dit jaar? Laat me weten wat er in jouw cadeautje zat! 

Vergeet niet te liefhebben en lachen vandaag!
Liefs, Annelies

CONVERSATION

2 reacties:

 1. Merry Christmas Annelies!

  Kisses

  Http://mabulledepensees.blogspot.fr

  ReplyDelete
  Replies
  1. For you too! Enjoy the holidays! :)
   Love, Annelies

   Delete

Double tap