MK love

Good morning girls!

After months of wanting something of Michael Kors so badly, I got an MK handbag as a present for Christmas! I wasn't expecting it AT ALL, I was stunned! I never thought I would get a Michael Kors handbag as a present, and surely not for Christmas this year. I was so happy and I couldn't believe it was really bought for me... I was saving for a MK bag for already a few months because every woman needs at least one designerbag, right? ;) Here it is!


A few details of the handbag:If you want to see more pictures of me and everything in my life, be sure to check out my instagram, with my name: annelies_dp (click on my name to go to my instagram!).

Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies

CONVERSATION

7 reacties:

 1. I'm in love with Michael Kors products, especially watches!!!!!!!!! This bag is very beautiful, i really love black and gold!!!!

  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm so happy with it :)! Oh yes the watches are really pretty too! Thank you Tiff!!
   Love, Annelies

   Delete
 2. Anonymous1/14/2014

  Oooooh gorgeous bag, I'm jealous! :-)

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een geweldige tas zeg! Ik wil ook graag een nieuwe tas en een MK staat echt hoog op mijn lijstje, maar dat wordt nog even sparen vrees ik..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het zijn inderdaad dure tassen, maar ze zijn hun geld helemaal waard in mijn ogen. Zeker de moeite om een tijdje voor te sparen en jezelf dan een Michael Kors tas cadeau te doen voor je verjaardag bijvoorbeeld... Je zal zo blij zijn, trust me! Dankjewel voor je reactie Elma, hopelijk kom je nog eens langs op mijn blog! :)
   Liefs, Annelies

   Delete
 4. Super gaaf, heel veel draag plezier van dit juweeltje :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb hem al heel vaak gedragen, en ik heb er al heel veel plezier aan gehad! :-)
   Liefs, Annelies

   Delete

Double tap