Ray ban look-a-like sunglasses

Goodmorning ladies!

Besides preparing for the Summer by ordering some new sunscreen and aftersun that you saw in my previous blogpost (read it here!), I also looked for new sunglasses in the last few weeks. I saw these colored sunglasses as a new trend already a few times since last Summer, but it didn't like them at that time. I don't know if it's me, but I always have to get used to new trends for a little while before I find them pretty. 

Naast het voorbereiden voor de zomer door nieuwe zonnecrème en aftersun te kopen zoals jullie zagen in mijn vorig artikel (lees het hier!), ging ik de laatste weken ook op zoek naar een nieuwe zonnebril. Ik zag deze gekleurde zonnebrillen vorige zomer al als een nieuwe trend opkomen, maar toen vond ik deze brillen niet echt mooi. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik moet altijd een tijdje wennen aan een nieuwe trend vooraleer ik het echt mooi vind.

Ray Ban has sunglasses like this in their summer collection, but I'm that kind of girl that always looses or breaks her sunglasses by accident. So I mostly buy a new cheap pair of sunglasses every summer. I found these green-yellow sunglasses a few days ago. I still have to get used to them but I think I will love them when it will be Summer. I bought mine at Flying Tiger for 4 euro!

Ray Ban heeft zonnebrillen zoals deze in hun zomercollectie, maar ik ben zo'n soort meisje dat haar zonnebrillen altijd verliest of per ongeluk kapotmaakt. Dus koop ik meestal een nieuwe en goedkope zonnebril elke zomer. Ik vond deze groen-gele zonnebril enkel dagen geleden. Ik moet er nog steeds wat aan wennen, maar ik denk wel dat ik ze graag zal dragen wanneer het zomer is Ik kocht deze in Flying Tiger voor 4 euro!


What kind of sunglasses do you love to wear? Do you like this colored sunglasses trend?

If you want to know more about me, 
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!

Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies

CONVERSATION

24 reacties:

 1. wat leuk zeg hij lijkt er hartstikke op! liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja he, was blij toen ik hem gevonden had voor een lage prijs!
   Liefs, Annelies

   Delete
 2. Jaa ik vind het een hele leuke trend. Ik moet er zelf nog 1 kopen, maar dat gaat goed komen haha.
  liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je zal wel een mooie vinden, ze zijn in veel winkels te koop tegenwoordig!
   Liefs, Annelies

   Delete
 3. I love this kind of sunglasses, so fun and pretty!!!!!!

  Kisses!!!

  Tiff
  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I like this kind of sunglasses too, can't wait to wear them! :)
   Love, Annelies

   Delete
 4. Super gave zonnebril <3

  ReplyDelete
 5. Ik ben gek op pilotenbrillen, zo leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja he, ik heb er al enkele gehad, maar nog nooit zo'n gekleurde als deze!
   Liefs, Annelies

   Delete
 6. Wat een gave zonnebril! Ik heb zelf ook twee van die soort brillen, heel erg leuk ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt? Welke kleuren heb jij dan? :) De roze en blauwe vind ik ook wel echt leuk!
   Liefs, Annelies

   Delete
 7. Oooh die wil ik ook!!
  Ik vind deze brillen zo leuk!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, ik vind ze ook echt leuk!
   Liefs

   Delete
 8. Mooi! Ik vind mirrored sunglasses echt leuk, ik zou zelf wel een blauw of roze exemplaar willen

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die blauwe en roze staan ook nog op mijn verlanglijstje voor deze zomer!
   Liefs

   Delete
 9. Ik ben ook dol op de aviator mirror glasses!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik draag die ook echt graag :)
   Liefs

   Delete
 10. Ik ben ook fan van zulke brillen ze blijven leuk :D !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, vind ik ook! :) Dankjewel voor je reactie! Liefs

   Delete
 11. Toch denk ik dat als je voor een duur Ray Ban modelletje gaat dat je er dan ook onbewust veel zuiniger op bent. Mooi issie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Misschien dat je er meteen wel voorzichtig met bent, maar ik wissel graag af van zonnebril dus dan koop ik liever enkele goedkope zonnebrillen :)
   Liefs

   Delete
 12. wat een koopje! hij is echt leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Heb hem al enkele keren gedragen en vind hem echt geweldig!
   Liefs, Annelies

   Delete

Double tap