Beautytrends I don't follow

Don't you have this strange feeling sometimes when you don't like a trend that everyone around you is following? I know I have that feeling once in a while. Seeing everyone wearing a clothing item and not understanding why they love it so much... it often occurs to me actually. Do you want to know which trends I still have to get used to or that I will never understand? Let's talk about the three trends I've chosen!

Ken jij ook dat vreemde gevoel soms als je een trend die iedereen rond jou draagt, maar die je zelf niet bevalt? Ik weet dat ik dat gevoel af en toe wel eens heb. Iedereen hetzelfde soort kledingstuk zien dragen bijvoorbeeld en niet begrijp waarom ze dit zo graag dragen... Dit overkomt mij eigenlijk nog wel vaak. Wil je weten welke trends ik nog steeds gewoon moet worden of welke ik gewoon nooit zijn begrijpen? Laten we het eens hebben over de drie trends die ik gekozen heb.

Colored mascara'sA lot of brands have been coming out with their new spring/summer line a few weeks ago. A new trend that make-upbrands (like Maybelline, L'oréal, Essence...) have been following lately are colored mascara's. The most colorful mascara I knew you could buy was a blue mascara, but wearing a pink, green or purple color on your eyelashes is a bit to awkward for me. Maybe it's fun when you are into experimenting, but for me it's a no go.

Vele merken zijn enkele weken geleden uitgekomen met  hun nieuwe lente/zomercollectie. Een nieuws trend die make-upmerken (zoals Maybelline, L'oréal, Essence...) hebben gevolgd zijn gekleurde mascara's. De meest kleurrijke mascara die ik wist dat je kon kopen was een blauwe mascara, maar een roze, groene of paarse kleur op je wimpers dragen is toch een beetje te raar voor mij. Misschien is het leuk als je ervan houdt om te experimenten, maar voor mij is het toch een no-go.

Round sunglassesThe next trend is one that isn't a trend of this year particularly, but it has been trending for the last years: wearing round sunglasses. I know big brands like Ray Ban have made this kind of sunglasses, but I'm still not convinced. Maybe it's because of my face shape or something, but I don't like the look of them either. 

De volgende trend is een die niet echt een trend is van dit jaar specifiek, maar het is de laatste jaren wel een modetrend geweest: het dragen van ronde zonnebrillen. Ik weet dat grote merken zoals Ray Ban dit soort zonnebrillen hebben gemaakt, maar ik ben nog steeds niet overtuigd. Misschien is het door de vorm van mijn gezicht, maar ik vind ze uiterlijk meestal gewoon niet mooi staan.

Combo long skirt with All Stars


 

The last trend I wanted to talk about is the combination of long skirts with All Stars that I have been seeing on ladies lately. I think I will never understand this trend, because it looks so weird to me. It looks very comfortable (which I really like wearing when I'm outdoors!), but this combination really looks sloppy to me. 

De laatste trend waar ik het over wou hebben, is de combinatie van lange rokken met All Stars die ik de laatste tijd al enkele keren heb gezien bij andere vrouwen. Ik denk dat ik deze trend nooit zal begrijpen, omdat het er in mijn ogen zo vreemd uitziet. Het ziet er wel erg comfortabel uit (wat ik echt graag heb als ik buitenshuis ben!), maar deze combinatie vind ik er toch wat slordig uitzien.
.

This were three trends that I don't get used to seeing on the streets. I want to stress the fact that everybody has his own style, has his own preferences and makes his own choices. This is what makes each and everyone of us so unique. Every woman can decide if she wears bright mascara, round sunglasses or long skirts with All Stats, as long as you feel good wearing it!

Dit waren de drie trends waar ik niet aan gewend geraak als ik ze zie op straat. Ik wil benadrukken dat iedereen zijn eigen stijl heeft, zijn eigen voorkeuren heeft en zijn eigen keuzes maakt. Dit is wat ieder van ons zo uniek maakt. Elke vrouw kan beslissen of ze felle mascara, een ronde zonnebril of een lange rok met All Stars draagt, zolang je je er maar goed bij voelt om het te dragen!
.
Are there any trends you don't follow either?
.
If you want to know more about me,
don't forget to follow me on Bloglovin or Instagram!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

40 reacties:

 1. Haha leuk om te lezen. Ik vind allstars onder zulke rokken ook niks hoor. liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Blij om te weten dat ik niet de enige ben haha!
   Liefs

   Delete
 2. Ik zag toevallig zaterdag een meid met een maxi rok en allstars en het stond haar ontzettend leuk! Ik zelf zou er minder snel voor kiezen omdat ik al klein ben en ga dan liever voor sleehakken of zo :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik moet nog steeds iemand tegenkomen bij wie ik het mooi vind staan :) Sleehakken zou inderdaad leuker zijn!
   Liefs

   Delete
 3. I'm totally like you Annelies!!!!! There's a lots of trends that i don't like and everybody does!!!! And i'm asking myself if i'm weard but finally i'm just me and it's the best thing to do!!! (Sorry for my bad english)

  Kisses!!!!!

  Tiff
  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Your English is fine Tiff :) Haha, I feel you! I don't understand some popular trends either!
   Love, Annelies

   Delete
 4. Inderdaad, je moet pas iets dragen als je het zelf ook echt mooi vindt en niet om de trends mee te volgen ;) Blijf bij jezelf!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, helemaal mee eens ;)
   Liefs

   Delete
 5. Anonymous5/07/2014

  Die eerste en laatste trend vind ik ook helemaal niets. Ronde glazen heb ik nog niet geprobeerd maar ik heb zo een licht vermoeden dat dit mij ook totaal niet zou staan :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben blij dat ik niet de enige ben die die trends niet echt helemaal begrijp :p Maar goed, iedereen heeft een andere smaak natuurlijk!
   Liefs

   Delete
 6. ik heb een settje gewonnen met kleuren mascara's ik ga daar ook wat looks mee maken! plus als ik ronde glazen op doe ben ik net zo'n hell yeah rock sadist liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben benieuwd hoe je looks er gaan uitzien! Haha, mij staat het echt niet!
   Liefs

   Delete
 7. die ronde zonnebril, dat is niet mijn ding!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind het ook niet echt iets voor mij ;)
   Liefs

   Delete
 8. Zelf vind ik gekleurde mascara's nog best leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sommigen staan er natuurlijk wel goed mee, maar ik vind ze niet echt passen bij mij!
   Liefs

   Delete
 9. Behalve de gekleurde mascara volg ik deze trends ook niet . Vind die mode trends altijd zo raar haha.

  ReplyDelete
 10. Ik heb ze alle drie nog nooit geprobeerd! Ik denk ook niet dat een ronde zonnebril bij mijn gezicht staat en zo'n lange rok vind ik mooier met hakken eronder.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vind ik inderdaad ook mooier met hakken of leuke sandaaltjes onder!
   Liefs

   Delete
 11. Ik herken me hier zo erg in! Ik ben altijd wel wat anders en sommige trends staan me echt niet aan, zoals uggs als aanvulling op dit rijtje. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik moet ook altijd wel wennen aan die nieuwe trends! Uggs waren niet echt mooi, maar gewoon comfy haha.
   Liefs

   Delete
 12. Ik vind zo die ronde zonnebrilletjes wel altijd mooi bij andere mensen, maar bij mezelf ook echt niet ;) Die gekleurde mascara vind ik wel grappig, maar niet echt daily wear. En dan die sneakers onder maxi rokken, hmm ik vind het wel kunnen eigenlijk:)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik moet toch nog steeds wennen aan die combinatie van sneakers en lange rokken :) en ik denk niet dat het bij mij zou passen eigenlijk!
   Liefs

   Delete
 13. De gekleurde mascara snap ik ook nog steeds niet, ik vindt het echt totaal niet mooi staan. De lange rokken vindt ik gaaf, maar helaas ben ik zelf erg klein haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. De gekleurde mascara's zou ik inderdaad ook niet zo snel dragen, enkel als ik zou willen experimenteren met make-up!

   Delete
 14. Hey Annelies, I'm actually OK with these LOL It's not that I'd personally do them or at least not on a daily basis, but they don't bother me much ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maybe I will be OK with these trends when I get used to them... But I think there is a small chance for it ;-)

   Delete
 15. Ik ben stiekem wel voor deze trends! MAAR heel goed dat je natuurlijk jezelf blijft meid! Love and respect that!
  XO Leila van
  leopardxlipstick.blogspot.be

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, dankjewel voor je lieve reactie Leila!
   Liefs

   Delete
 16. I refuse to follow all three of these as well! The colored mascara trend is so 80's... and what was hot in the 80's should just stay in the 80's.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nice to know that you understand me Melissa! Haha, that's true ;-)

   Delete
 17. Leuke post! Ik volg deze trends eigenlijk ook niet omdat ze simpelweg niet passen bij mijn stijl. Het spreekt me niet aan. Ik vind het wel leuk staat bij andere mensen :)

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Sara! Ik zal deze trends niet zo snel mooi vinden bij iemand anders, misschien dat dat nog wel komt met de tijd :)
   Liefs

   Delete
 18. De ronde zonnebrillen trend vind ik ook niet zo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die trend ligt mij ook niet zo :) Superlief dat je me nu volgt op bloglovin Svenja!
   Liefs

   Delete
 19. eindelijk iemand die het gezegd heeft haha
  Al is de zonnebrillen trend natuurlijk heel persoonlijk, rond staat bij sommige vormen gezicht mooi en bij andere doet het helemaal niks. Daarom moet je gewoon investeren in een bril die jou echt goed doet, onafhankelijk van trends.


  xxx Anna
  A Tale of Two Shoes

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, dit is gewoon mijn eigen eerlijke mening over deze trends. Anderen kunnen die natuurlijk wel volgen, ieder zijn eigen smaak :)
   Liefs

   Delete
 20. Zalige post, ik heb er ook al eens aan gedacht zo'n post te maken :p De trends die ik niet snap zijn wel andere! Maar met die All Stars onder een maxiskirt heb je eigenlijk wel 'n punt :)
  Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, vond ik wel eens leuk om hierover een post te schrijven :) Zeker ook doen met jouw trends die je niet begrijpt ;)
   Liefs

   Delete

Double tap