The Body Shop goodies

I know I've been lacking on uploading blogposts, I just took some time off to relax after all those weeks of having stress for my exams. I've been catching up on my sleep and I've done a lot of fun things already. But to be honest, I miss blogging a lot! It's always so fun to write about things you love and let your creativity out.

Ik weet dat ik de laatste tijd niet veel artikels meer heb geupload, maar ik heb de vorige dagen de tijd genoeg om helemaal te ontspannen na al die weken stress te hebben voor mijn examens. Ik heb vooral wat slaap ingehaald en ik heb al veel leuke dingen gedaan. Maar om eerlijk te zijn, mis ik bloggen wel echt! Het is altijd zo leuk om over dingen te schrijven waar je gek van bent en om je creativiteit kwijt te kunnen.
.

I have had a lot of blogging-ideas during my exams, so let's start with them today. A few weeks ago I got a little present to cheer me up during the last though weeks. I got these cute little bottles of the Body Shop which smell amazing! These definitely smell like roses all the way so if you're not a roses-kind-of-person, you will probably not like the scent of these products. But for me, I love roses, so I'm really happy with them! They will definitely come in handy when going on vacation. I got a body lotion, a shower gel and a pink shower sponge.

Ik heb veel blog-ideetjes gehad tijdens mijn examens, dus laten we er vandaag maar beginnen. Enkele weken geleden kreeg ik een klein cadeautje om me op te vrolijken tijdens de laatste zware weken. Ik kreeg deze kleine, schattige flesjes van de Body Shop die heerlijk ruiken! Deze ruiken zeer sterk naar rozen dus als je geen rozen-liefhebber bent, zal je de geur van deze producten waarschijnlijk niet aangenaam vinden. Maar ik hou van rozen, dus ik ben er heel blij mee! Zeker met de vakantie die er aan zit te komen, komen mini-flesjes zeker van pas. Ik kreeg een body lotion, een douchegel en een roze douchespons.
.
.
What is your favorite product from the Body Shop?
.
If you want to know more about me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

34 reacties:

 1. Anonymous6/30/2014

  Nog iemand met een rozengeur obsessie! Als jij ze heerlijk ruiken vind en houdt van rozen dan zullen ze waarschijnlijk ook wel iets voor mij zijn! Goede review! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dan zal jij ze idd ook wel goed vinden :-) Liefs!

   Delete
 2. Oeehh deze lijken me echt lekker! xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zijn ook wel aan te raden! Als je tenminste toch zeker van rozen houdt, want de rozengeur is wel erg sterk ;-) liefs!

   Delete
 3. Wat een prachtige verpakking hebben de producten uit deze lijn :)

  ReplyDelete
 4. Wat een lief cadeautje! De geur van roosjes vind ik heerlijk <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, zo'n klein lief cadeautje fleurde me meteen weer op :-) liefs!

   Delete
 5. Did you say ROSE? I'm in!

  I totally understand that you needed to kick back for a while! You deserve it! What are your plans for the summer? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm going on vacay really soon! I will talk about that in my blogpost tomorrow!

   Delete
 6. Hmm TBS heeft echt fijne producten! Ik vind op dit moment de grapefruit reeks echt heerlijk!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die zal ik straks in de winkel eens zoeken ;-) liefs!

   Delete
 7. Zijn echt zo fijne producten hé van TBS!

  Sarah x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ze hebben echt altijd kwaliteitsproducten :-)! Liefs!

   Delete
 8. Oh ik hou wel van die rozengeur! Ziet er leuk uit die productjes. Ik moet zeggen, ik heb bijna niks van de Body Shop dus misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb eigenlijk ook niet zoveel van de Body Shop, maar de dingen die ik ervan geprobeerd heb, gebruik ik wel graag :-) liefs!

   Delete
 9. Yep, I don't like full-on rose fragrances I'm afraid, oops... :-) My favorite TBS product is probably the shea butter body butter.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaah, I love their body butters!

   Delete
 10. Ik vind The Body Shop ook zo fijn! Ik kan uren in die winkel rondlopen hihi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ook, zeker en vast! Maar eigenlijk kan ik dat in elke winkel met cosmetica of verzorgingsproducten wel haha. Liefs!

   Delete
 11. Lijkt me heel fijn!
  Ik vind de body butters heel lekker

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hun body butters gebruik ik ook heel graag! Liefs!

   Delete
 12. Ah, de verpakkingen vind ik zo mooi! Ik kom echt bijna nooit bij TBS, maar ik heb een lipbalm die ik heel fijn vind en die uit deze winkel komt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik kom er ook niet zoveel, maar hun lipbalms gebruik ik ook heel graag! Liefs!

   Delete
 13. Rozengeur is echt heerlijk!

  ReplyDelete
 14. lijken me fijne producten :D !

  ReplyDelete
 15. Ohh deze heb ik nog nooit geprobeerd!! Ga ik zeker doen!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker eens zoeken in de Body Shop als je van rozen houdt! liefs!

   Delete
 16. Wat een schattige flesjes, ik heb deze volgens mij een keer eerder gehad en er staat me bij dat ik de geur heerlijk vond! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, de geur ervan is echt wel heerlijk! liefs!

   Delete

Double tap