Personal: on vacay!

When you are reading this, I'm probably on my way to or already on my destination where I will be spending my vacation for the next 2 weeks. I just wanted to upload this short blogpost so that you know that their will be no blogposts in the next 2 weeks because I will be having no access to internet there. I'm going to enjoy the warm weather in the South of France which I'm already looking forward to since January. See you all in 2 weeks and have a great vacation to all of you!

Wanneer je dit leest, ben ik waarschijnlijk al op weg naar of al op mijn bestemming waar ik de komende 2 weken mijn vakantie zal doorbrengen. Ik wou even nog een kort artikel online zetten zodat jullie weten dat er geen artikels online zullen komen in de volgende 2 weken, omdat ik daar geen toegang zal hebben tot internet. Ik ga genieten van het mooie weer in het zuiden van Frankrijk waar ik al naar uit kijk sinds januari. Ik zie jullie allemaal terug over 2 weken en een goede vakantie gewenst voor jullie allemaal!
.

If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!

Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

17 reacties:

 1. Veel plezier op vakantie! ;-)

  X Sara

  ReplyDelete
 2. awh wat leuk veel plezier op vakantie :D !

  ReplyDelete
 3. Heeeerlijk, geniet ervan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heb ik zeker en vast gedaan! Liefs!

   Delete
 4. Geniet van je vakantie! Het is vast heerlijk om twee weken even volledig te ontspannen. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heb er zeker van genoten :-) Helemaal klaar om terug te beginnen bloggen! Liefs!

   Delete
 5. Heerlijk! Geniet ervan en we zien je snel weer online! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Wendy! Heb er zeker van genoten! Liefs!

   Delete
 6. <3 veel plezier daar! x

  ReplyDelete
 7. You are beautiful Annelies!! I wish you great holidays, enjoy!! Sorry, i wasn't really present on your blog, but i was so busy!!! I hope you're doing well!!!
  Lots of kisses!!!

  Tiff
  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, that's so sweet of you Tiff! I wasn't really present on other blogs too because of my exams and vacation :-) Kisses!

   Delete

Double tap