EgoSketch review


A while ago I got a message from Bertine that I won her giveaway and that I could design my own phonecase on EgoSketch. I was so happy when I got this message! Thank you again Bertine :). Do you want to know how my creation looks like? Keep on reading then!

Een tijdje geleden kreeg ik een bericht van Bertine dat ik haar winactie gewonnen had en dat ik mijn eigen gsmhoesje mocht ontwerpen bij EgoSketch. Ik was zo blij toen ik dit bericht kreeg! Dankjewel daarvoor Bertine :). Wil je weten hoe mijn creatie er uiteindelijk uitziet? Blijf dan zeker lezen!
.

On the website of EgoSketch I saw that the delivery would take 2-3 days, but I was very surprised about their fast delivery. I ordered my case on friday and I already got my case on monday! (I didn't expected it to be delivered so fast because of the weekend)

Op de website van Egosketch zag ik dat de levering 2 tot 3 dagen zou duren, maar ik was erg verrast over hun snelle levering. Ik bestelde mijn hoesje op vrijdag en ik kreeg het hoesje al binnen op maandag (ik verwachtte niet dat het al zo snel zou geleverd worden omwille van het weekend)!
.

Tadaaa! This is how my iPhonecase turned out. I said that I would choose a picture of this vacation, so I did. This picture was taken at the end of July on a birthday dinner. I was a bit scared that the picture would be discolored or deformed, but I'm very happy with the way it turned out.

Tadaaa! Dit is hoe mijn iPhonehoesje er uitziet. Ik wou graag een foto van deze vakantie gebruiken, en heb dat uiteindelijk ook gedaan. Deze foto is genomen op het einde van juli op een verjaardagsetentje. Ik was een beetje bang dat de foto misschien verkleurd of vervormd zou worden, maar ik ben heel blij met hoe het hoesje eruit ziet!
.

I could choose between a flip cover or a normal cover, but I went for a normal cover because I find it easier to work with. You can also design your own iPhonecase as well for around 20 euro! Besides phonecases, you can also design your own Tablet cover or Laptop sleeve on EgoSketch. I'm really happy with the quality of their product and with their service, so I can definitely recommend them to you!

Ik kon kiezen tussen een flip cover of een normaal hoesje, maar ik koos toch voor een normaal hoesje omdat ik dat makkelijker vind om te gebruiken. Ook jij kan je eigen iPhonehoesje maken voor ongeveer 20 euro! Naast gsmhoesjes, kan je ook je eigen Tablethoes of laptophoes maken op EgoSketch. Ik ben erg blij met de kwaliteit van hun product en met hun service, dus ik kan hen zeker aanraden aan jullie!
.
.
Go to EgoSketch, if you want to check it out yourself!
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

18 reacties:

 1. Leuk gedaan x www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
 2. Heel mooi, wat een mooie foto van jou en je vriend!

  X Sara

  ReplyDelete
 3. Super leuk dit!! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 4. That's so cute and romantic, love it!!!!!!!!!

  Kisses!!!!

  Tiff

  http://mabulledepensees.blogspot.fr

  ReplyDelete
 5. OOO so THAT'S what it is! I saw this on Instagram earlier today and thought it's really cute! I'd probably use a photo of one of my cats if I ever make one LOL

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, I've posted a picture on Instagram of this new case! Haha, I would do that too if I had such cute kittens like you have! :-)

   Delete
 6. Oh schattige foto van jullie samen! Echt heel leuk! :D

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
 7. Goede kwaliteit! En dat is echt een super lieve foto :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lief dat je eens komt kijken op mijn blog! dankjewel! :)

   Delete
 8. Oh, zo'n mooi hoesje! Mooi koppel :)

  Sarah x

  ReplyDelete
 9. Wat een onwijs leuke foto! Het is heel mooi geworden zo :)..

  ReplyDelete

Double tap