My new love


I've been absent for the last few days, because I had some important school work to do. But now I'm back for some blogging :). Today I have some pictures of a new purse I got as a birthdaypresent in June. Want to see how it looks like? Let's go!

Ik ben de laatste dagen wat afwezig geweest, omdat ik het druk had met belangrijk schoolwerk. Maar nu ben ik terug om wat te bloggen :). Vandaag heb ik enkele foto's van een nieuwe handtas die ik in juni kreeg als een verjaardagscadeau. Ben je nieuwsgierig hoe die eruit ziet? Kijk dan verder!
.

As crazy as I am from my Michael Kors-bag that I got in December (click here to read about it!), as crazy I am now from my new love. This is a full shot of my new handbag from River Island. I'm a real River Island-fan, especially their handbags and wallets are my favorite. If you don't know this store, I recommend you checking out their website, because they sell a lot of trendy and unique items there. I've taken this bag literally everywhere with me this summer, because I'm so addicted to it since I got it.

Zo gek als ik ben van mij Michael Kors-tas die ik kreeg in december (klik hier om erover te lezen!), zo gek ben ik nu van mijn nieuwe liefde. Dit is een full shot van mijn nieuwe handtas van River Island. Ik ben een echte River Island-fan, vooral hun handtassen en portefeuilles zijn mijn favorieten. Als je deze winkel niet kent, raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen op hun website, omdat ze daar heel wat hippe en unieke items verkopen. Ik heb deze tas letterlijk overal met mij meegenomen deze zomer, omdat ik er zo gehecht aan ben sinds ik hem kreeg.
.

The side has a pretty detail which makes this handbag a bit more unique. As you can see on this picture, the handbag narrows towards the top. I actually don't like this because I'm someone who brings a LOT of stuff in her handbag. And because it narrows, it can't contain a lot of things.

De zijkant heeft een mooi detail dat de handtas een beetje meer uniek maakt. Zoals je op deze foto kan zien, wordt de handtas smaller naar de bovenkant toe. Dit is iets dat ik een beetje minder vind aan deze handtas, omdat ik iemand ben die HEEL veel dingen meesleurt in haar handtas. En omdat het zo versmalt, kan ik er niet veel dingen in kwijt.
.

The inside is as pretty as the outside with this soft, golden material. On the inside, it has 2 side pockets on one side and one bigger pocket on the other side.

De binnenkant is even mooi als de buitenkant, dat bekleed is met dit zachte, gouden materiaal. Aan de binnenkant heeft het 2 zijzakjes aan de ene kant en 1 groter zijzakje aan de andere kant.
.
Heb jij ook (een) handtas(sen) van River Island?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- loveand-laughter_sidebar-right-1_AdSense1_200x200_as -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:200px;height:200px"
     data-ad-client="ca-pub-3494554500168143"
     data-ad-slot="6234656519"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

CONVERSATION

28 reacties:

 1. This looks nice! Very grown-up in a way. Your garden looks lovely (although I know that's not the point here LOL)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, I really had to laugh with your comment about my garden :D Thank you Sunny!

   Delete
 2. Heel mooie tas! Classy en stijlvol. River Island heeft inderdaad leuke dingen!

  X Sara

  ReplyDelete
 3. Super mooie tas! Ik zie zelf ook altijd duizend mooie tassen staan bij River Island!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ik ook altijd, ik weet nooit wat te kiezen daar!

   Delete
 4. Wat een prachtige tas!

  Sarah x

  ReplyDelete
 5. Echt een hele mooie tas, wauw! :o

  ReplyDelete
 6. Wauw, heel erg mooi! Zowel het model als de kleur <3.

  ReplyDelete
 7. Oh wat een mooie tas, zeg, echt prachtig.

  ReplyDelete
 8. Ik heb nog geen tas van River Island, maar toen ik daar voor de eerste keer kwam keek ik mijn ogen uit. Inmiddels heb ik wel een portemonnee waar ik blij mee ben! Ik vind je tas echt mooi, een mooi verjaardagscadeau. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik kijk mijn ogen ook uit elke keer ik daar kom :D Dankjewel!

   Delete
 9. Oh wauw, wat een mooie tas! Ik ben jaloers :)

  ReplyDelete
 10. OMG this bag is so beautiful, i'm in love with the colour!!!!!!!!!

  There is a giveaway on my blog today if you want;)

  Lots of kiss!!!!!

  Tiff
  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Tiff! I will check it out!

   Delete
 11. Mooie tas!! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie tas, heel classy!

  ReplyDelete
 13. wauw erg leuke tas meid liefs x

  ReplyDelete

Double tap