My perfect summer nails


I love to paint my nails in a bright color in summer so after the exams in June I decide to paint my nails as soon as we were going on vacation. I got these 2 nailpolishes from Sephora for my birthday and I had to try them out when we were in France. 

Ik hou ervan om mijn nagels in een felle kleur te lakken in de zomer dus na de examens in juni besloot ik mijn nagels te lakken van zodra we op vakantie waren. Ik kreeg deze 2 nagellakjes van Sephora voor mijn verjaardag en ik wou ze zeker eens uitproberen in Frankrijk.
.


The only nailpolishes I brought with me on vacation were this blue one and a nailpolish with golden glitters in it. Firstly I only wanted to paint my nails in this bright blue color, but then I wanted to see if I could combine them together. Back in the days I always did my nails with some kind of nail art, but the last few years I never had enough time for doing nail art on my own nails.

De enige nagellakjes die ik meenam op vakantie waren deze blauwe nagellak en een nagellak met goude glitters. Eerst wou ik mijn nagels gewoon lakken met deze felle blauwe kleur, maar ik wou eens uitproberen of ik ze niet kon combineren. Vroeger deed ik vaak aan nail art, maar de laatste jaren had ik nooit genoeg tijd om nail art te doen op mijn eigen nagels.
.

So I tried to combine these two nailpolishes and it turned out great! I decided to only put gold glitter on the centre of my nails, to give it a more special effect. Especially in the sun this combination was very pretty. 

Ik probeerde deze twee nagellakjes te combineren en het resultaat was geweldig! Ik besloot enkel goude glitters op het midden van mijn nagels te doen, om het een specialer effect te geven. Vooral in de zon was deze combinatie erg mooi.
.

These are the 2 nailpolishes I used to make this combination. It are little mini sizes from the Sephora nailpolishes. I have to say they have a great quality!

Dit zijn de 2 nagellakjes die ik gebruikte om deze combinatie te maken. Het zijn kleine mini's van de nagellakjes van Sephora. Ik moet zeggen dat ze echt een goede kwaliteit hebben!
.

I really loved to use these 2 colors on my nails, but the golden one had its advantage and disadvantage. The golden glitters were very pretty on my nails, but they were extremely difficult to get off my nails at the end. I had to rub my nails for a few minutes before all of the glitter came off. I used the blue color in 'Blah Blah Blah!' and the golden glittery nailpolish in 'Gold Fever'.

Ik vond deze 2 kleuren echt geweldig op mijn nagels, maar de goude kleur had zijn voor- en nadeel. De goude glitters waren heel mooi op mijn nagels, maar ze waren er heel moeilijk terug af te krijgen op het einde. Ik moest enkel minuten over mijn nagels schrobben vooraleer alle glitters ervan waren. Ik heb de blauwe kleur in 'Blah Blah Blah!' en de nagellak met goude glitters in 'Gold Fever' gebruikt.
.

What do you think of this combination? Would you wear it for summer?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

22 reacties:

 1. Wauw, heel mooi! De kleur blauw is ook echt prachtig <3.

  ReplyDelete
 2. Oeeh lekker zomers :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, was heel blij met het resultaat! :-)

   Delete
 3. ooh i love it! echte zeemeerminnen nagels :D heel mooi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, die combo deed mij ook altijd denken aan zeemeerminnen haha :D Dankje!

   Delete
 4. Mooie lakjes en echt heel leuk gedaan!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi dankjewel voor de lieve reactie Sara!

   Delete
 5. Wauw, heel mooi gedaan! Perfect voor de zomer :)

  Sarah x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik vond het ook wel geschikt om te dragen op reis :-)

   Delete
 6. Oh wat LEUK is dit, vind 't echt heel geslaagd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor het complimentje Melissa! :-)

   Delete
 7. Anonymous8/08/2014

  Leuk gefotografeerd met het water! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Foto's zijn genomen op vakantie :-)

   Delete
 8. Oh wauw,w at goed gelukt, ook leuk tijdens de zomer :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi dankje! Het is inderdaad leuk om te dragen in de zomer met die felle kleur :-)

   Delete
 9. Ik vind het een super combinatie, dat goud met blauw! Helemaal perfect voor de zomer :)

  ReplyDelete
 10. Leuk gefotografeerd zo bij het zwembad! Het is echt een mooie combinatie, ik wou dat het nu in Nederland wat beter weer was. :( x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Het mag hier inderdaad wel wat beter weer worden! Liefs

   Delete
 11. Erg mooie combinatie!

  ReplyDelete

Double tap