New bikini's!


As you all could see on my previous blogpost (click here!) I had an amazing time during my vacation in France. Although we didn't do something special, we had a great relaxing vacation with the two of us. I knew I would be needing a new bikini for this summer because mine were getting quite old. Being there I was very distracted by all the amazing and colorful bikini's they had in the South of France. I've already went on a lot of vacation, but I actually never saw so much pretty bikini's as I saw this vacation! 

Zoals je kon zien in mijn vorig artikel (klik hier!) had ik een geweldige vakantie in Frankrijk. Hoewel we eigenlijk niets speciaal gedaan hebben daar, hebben we er een leuke, relaxte vakantie op zitten met ons twee. Ik wist dat ik deze zomer een nieuwe bikini zou nodig hebben, omdat de mijne vrij oud begonnen te worden. Terwijl ik daar was, werd ik meteen afgeleid door alle mooie en kleurrijke bikini's die men daar verkocht in het zuiden van Frankrijk. Ik ben al heel veel op reis geweest, maar ik heb nog nooit zoveel mooie bikini's gezien als ik nu heb gezien op reis!
.

I actually found all of them so pretty, that I couldn't choose which one I wanted to buy. I really couldn't choose, but on the last evening that we were there, I found a little store with the prettiest bikini's I've seen on my whole vacation. (I know it was a bit stupid that it was the last evening that I bought these ones, but hey, I can already look forward to my next vacation when I can wear them!). 

Ik vond alle bikini's daar echt heel mooi, waardoor ik niet kon kiezen welke ik eigenlijk echt wou hebben. Ik kon moeilijk een keuze maken, maar tijdens de laatste avond dat we daar waren, vond ik een klein winkeltje met de mooiste bikini's die ik heel de vakantie gespot had. (Ik weet dat het een beetje stom was dat ik deze bikini's op de laatste avond gekocht hebt, maar hey, ik kan alleszins al uitkijken naar de volgende vakantie om ze te dragen!)
.

I bought this pink one with a beautiful orange-pink-purple-white print on the bottoms. I like that the print of the bottoms is used as little details on the top as well. 

Ik kocht deze roze met een prachtige roze-oranje-paarse-witte print op het broekje. Ik vind het vooral mooi dat de print van het broekje terugkomt als kleine details op het bovenstuk.
.

Then I saw this blue-white striped bikini with red details. I think it doesn't look that pretty on camera, but when I was trying it on in the store, I was sold immediately!

Toen zag ik deze blauw-wit gestreepte bikini met rode details. Ik vind het niet zo mooi overkomen op foto, maar wanneer ik deze paste in de winkel, was ik meteen verkocht! 
.

I couldn't choose which one to buy so I treated myself on both bikini's :-). Because finding the perfect bikini is always a struggle for me every year, I couldn't resist buying these ones that fitted perfectly! A new bikini that fits like a glove, makes you feel a lot more confident when you walk on the beach so I though it was worth the investment. I bought the pink one for 25 euro and the striped one for 20 euro.

Ik kon niet kiezen welke ik wou kopen dus trakteerde ik mezelf op beide bikini's :-). Omdat het elk jaar zo moeilijk is om de perfecte bikini te vinden, kon ik het niet weerstaan om ze allebei te kopen aangezien ze beiden zo goed pasten. Een nieuwe bikini die perfect past, maakt je meteen zoveel zelfzekerder als je over het strand wandelt dus ik vond het wel de investering waard. Ik kocht de roze voor 25 euro en de gestreepte voor 20 euro.
.
Do you find it a struggle too to find that perfect bikini for your body?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

38 reacties:

 1. Ik vind ze allebei heel erg mooi <3. Vooral de linker zou ik ook zo kopen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. De linkse heeft ook lichtjes mijn voorkeur ;-) dankje!

   Delete
 2. Zo'n mooie bikini's!
  Ik vind het ook altijd zo moeilijk om eentje te vinden die volledig naar m'n zin is :D
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En ja ik vind het ook altijd een heel gedoe dus heb ik ze maar gewoon gekocht :-)

   Delete
 3. Super leuke bikini's! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/13/2014

  Ik zou zelf ook niet weten uit welke ik moest kiezen, haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voor mij was de keuze ook te moeilijk... Allebei dan maar ;-)

   Delete
 5. Ik vind ze allemaal super leuk!

  ReplyDelete
 6. Ze zijn mooi en vrolijk! x

  ReplyDelete
 7. Leuke bikini's :-) De perfect passende bikini vinden is altijd heel lastig idd :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb dat ook, je bent zeker niet alleen! :-)

   Delete
 8. Heel mooi! Zou die met streepjes ook meteen kopen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ben er ook heel blij mee dat ik die ook gekocht heb!

   Delete
 9. die gestreepte vind ik echt leuk!

  ReplyDelete
 10. De streepjesbikini is echt supermooi!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben er ook echt super blij mee :-) dankjewel!

   Delete
 11. These are cute! I think the price is great as well! Fantastic deal ;)

  ReplyDelete
 12. Héél leuke exemplaren! Bloemetjes, felle kleurtjes en streepjes zijn ook mijn standaard go-to printjes voor bikini's. Ik ben dus fan! :D

  x Aurélie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje Aurélie! Dat zijn ook mijn favoriete prints voor bikini's trouwens :) Liefs!

   Delete
 13. Vind ze allebei echt heel tof!

  ReplyDelete
 14. Die roze bikini is echt supermooi!

  Sarah x

  ReplyDelete
 15. Wat leuk! Ik vind de roze het mooist (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stiekem vind ik die ook wel het mooiste ;-)

   Delete
 16. Nu heb je een excuus om snel weer op vakantie te gaan :-p, leuk zijn ze!

  ReplyDelete
 17. Wat een mooie bikini's! Ik vind bikini's kopen zelf ook een hel, ik doe het dan ook liever niet, gelukkig was ik twee jaar terug geslaagd bij Asos. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zelf zou ik nooit bikini's durven kopen online, maar goed dat jij geluk had op Asos! :)

   Delete
 18. Waah, ze zijn heel tof!

  ReplyDelete

Double tap