New rosegold watch


I already made a blogpost about a rosegold watch I got in the begin of this year (read the blogpost about it here!), but after a few weeks it already broke. Gladly it wasn't a very expensive watch... Thank God! On my birthday in the beginning of July I got this new rosegold watch from my brother. (I know it seems gold on these pictures, but it's clearly rosegold in person... Don't know why these pictures make it look gold!)

Ik heb in het begin van het jaar al een artikel geschreven over een roosgoude horloge (lees het artikel daarover hier!), maar na enkele weken was het al stuk. Gelukkig was dat horloge niet erg duur... Oeff! Op mijn verjaardag in het begin van juli kreeg ik dit nieuwe roosgoude horloge van mijn broer. (Ik weet dat het op deze foto's lijkt dat het een goude horloge is, maar het is duidelijk roosgoud in het echt... Ik weet niet waarom deze foto's het goud doen lijken!)
.

He choose a rosegold watch from  Fossil. He did a great job picking out a watch for me, because this is totally what I would choose myself :). (Again, it looks gold on picture, but it is rosegold in person)

Hij koos een roosgoud horloge van Fossil. Hij heeft erg goed gekozen, want dit horloge had ik zelf ook gekozen :). (Herinnering, het lijkt ook hier goud op foto, maar het is roodgoud in het echt)
.


I already posted a picture of this watch during the Summer on my Instagram. If you don't follow me on Instagram, you definitely have to check my instagram-account out when you want to know what I have been up to lately! I'm wearing this watch almost everyday since I got it. I like to combine it with this rosegold bracelet from Bronzallure and these rosegold bow-earrings.

Ik heb tijdens de zomer al een foto gepost van dit horloge op mijn Instagram. Als je mij nog niet volgt op Instagram, moet je dit zeker doen als je steeds wil weten wat ik allemaal doe! Ik draag dit horloge bijna elke dag sinds ik hem gekregen heb. Ik combineer het graag met deze roodgoude armband van Bronzallure en deze roosgoude strikjes-oorbellen.
.
.
Do you like wearing rosegold jewelry?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

22 reacties:

 1. Oh ik denk dat ik verliefd ben! Wat een pracht van een horloge!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Same for me! :D Ik had al een mooie van Guess, maar nu ik deze heb, draag ik dit horloge elke dag!

   Delete
 2. Beautiful watch, girl! Prachtig! Liefs, Frederique
  http://fablefrique.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Frederique! Ik kom je blog zeker eens bezoeken!

   Delete
 3. I'm a huge fan of rosegold jewels!!! This watch is so beautiful!

  Kisses!!!

  Tiff
  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I knew you would love these kind of jewelry :-) thanks!

   Delete
 4. Ooh wat een supermooie horloge, echt prachtig! Ik wil graag een nieuwe horloge voor mijn verjaardag en deze gaat zeker op mijn wishlist!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is zeker en vast een aanrader, want ik draag hem heel graag! :-)

   Delete
 5. Oh wauw, ik ben echt verliefd op dit kleur!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik krijg er ook niet genoeg van! :-)

   Delete
 6. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind het echt een prachtig horloge en ik ben de laatste tijd sowieso al verliefd op rosé goud. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Esmée, ben een beetje aan het experimenteren met de achtergrond en vond deze wel goed gelukt! :-)

   Delete
 7. Hey, I like this one! I haven't worn a watch for a while, because I can't find one that I really like. I've been thinking about going rose gold though. Hopefully I'll find something soon! I do own a bag from Fossil and I like the quality :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Sunny! I really recommend you buying a rosegold one, because it's such a pretty color to wear with every outfit!

   Delete
 8. Echt een prachtig horloge! Ik heb bijna dezelfde van Fossil, maar dan zonder steentjes. Die van jou is super pretty en die steentjes geven het een vrouwelijke touch!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi dankje Svenja, ben er echt heel blij mee!

   Delete
 9. Oh wauw, hij is echt heeeel erg mooi zeg! Hele mooie kleur ook :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, vind ik ook! Draag hem heel graag :)

   Delete
 10. Mooi!!! Leuke cadeau!!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Was er superblij mee toen ik hem kreeg! :D

   Delete
 11. Wauw topcadeau! De horloges van Fossil zijn meestal echt supermooi! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, ben er super blij mee! :-)

   Delete

Double tap