Essence All about matt! primer


I've been struggling with my uploading schedule lately, but I do my best to upload an article once in a while. It will get better, I promise! Today I have a review of a budgetproof primer. I've used the Gosh primer for the longest time but since I ran almost out of it, I thought it was a good idea to try a new primer. I've been using this Essence primer since two weeks so I thought it was time for a review!

Ik heb het de laatste tijd wat moeilijk met het regelmatig uploaden van artikels, maar ik doe mijn best om toch af en toe een artikel online te zetten. Het wordt beter, ik beloof het! Vandaag heb ik een review voor jullie van een budgetproof primer. Ik gebruikte de primer van Gosh voor een lange tijd, maar sinds die primer bijna op was en het dus tijd was voor een nieuwe, besloot ik om eens een andere primer uit te proberen. Ik ben deze primer van Essence intussen al 2 weken aan het uitproberen dus ik dacht dat het wel eens tijd was voor een review!
.

This is the Essence All about Matt! primer. I already read a lot about this primer from Essence which made me really curious about the quality of this product. On the tube it says that it is long lasting, pore refining and that it is a lightweight make-up base for a long-lasting matt and smooth finish. 

Dit is de Essence All about Matt! primer. Ik heb al veel gelezen over deze primer van Essence en hierdoor was dan ook erg nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit van dit product. Op de tube staat dat het lang blijft zitten, dat het je poriën zou verkleinen en dat het een lichte make-up basis is dat zou zorgen voor een langdurig, mat en glad resultaat. 
.

After using it for two weeks, I have to admit that I'm quite impressed by this primer. In my opinion, it works as well as the Gosh primer that I used for months and the Gosh primer was 3 times more expensive than the Essence primer. I don't say that it's an amazing product, but the Essence primer does his job at refining my pores and making my foundation look more pretty on my skin.


Nadat ik het gebruikt heb voor 2 weken, moet ik toegeven dat ik toch wel onder de indruk ben van deze primer. Het werkt naar mijn gevoel even goed als de Gosh primer die ik gebruikte voor maanden, en dat terwijl de Gosh primer 3 keer zo duur is dan deze van Essence. Ik zeg niet dat het een o-zo-geweldig product is, maar de Essence primer doet zijn werk goed in het verkleinen van mijn poriën en zorgt ervoor dat mijn foundation er mooier uitziet op mijn huid.
.
What primer do you use? Have you every used this primer from Essence? 
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram & Twitter!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

16 reacties:

 1. Ik vind hem er goed uitzien

  ReplyDelete
 2. Hi Annelies, how are you?

  This product could be really good for my oily (not sure about how we write this word...) skin!!

  Kisses

  Tiff
  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Tiff! I'm fine thank you! how are you? :-)
   I have an oily skin too, so it will work for you too!

   Delete
 3. Ik gebruik een matte primer van Givenchy. Topspul!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooeh, die wil ik wel eens uitproberen!

   Delete
 4. Klinkt als een prima product en ook de prijs is erg fijn en aanlokkelijk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Is ook echt een fijn product voor die prijs :-)!

   Delete
 5. Lijkt een mooi product!

  Sarah x

  ReplyDelete
 6. Hey Annelies, most of the time I actually use Bioderma Sebium Pore Refiner as the primer for my T-zone! On my cheeks I use either the Hourglass primer or the clear Clinique one, since I don't need much oil control there. You should try the Bioderma one!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I also don't need a special primer for my cheeks, it is also my T-zone that is the most difficult part of my face. Will search for that Bioderma one in the stores! Thanks for the advice Sunny :-)

   Delete
 7. Ziet er goed uit! Ik gebruik nu een primer van ELF waar ik ook heel erg tevreden over ben ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daar heb ik al goede dingen over gehoord, zou ik ook wel eens willen uitproberen!

   Delete

Double tap