Luxedy jewelry review


I've had my first week of school and I already have a lot of work to do: presentations, writing papers, tasks... It's my last year of being an university student, so that idea cheers me up a bit. Besides all that work, I work one day every week in a restaurant which is very exhausting for me. But today I have to attend only one class, so the weekend already starts for me today! 
Blogging and receiving goodies always makes me happy after a long day at work or school. This week I got the chance to wear these new beautiful jewelry from Luxedy. It's a Belgian online webshop that sells the most pretty jewelry. 

Ik heb mijn eerste week school gehad en ik heb al meteen een hele hoop werk gekregen: presentaties, papers schrijven, taken... Het is mijn laatste jaar als universiteitsstudente, dus daar ben ik wel heel blij om. Naast al dat werk, werk ik ook nog één dag in de week in een restaurant, wat heel vermoeiend is voor mij. Maar vandaag heb ik enkel één les, dus het weekend begint voor mij vandaag al een beetje!
Bloggen en goodies ontvangen maken me altijd blij na een lange dag op het werk of op school. Deze week kreeg ik de kans om deze mooie juweeltjes te dragen van Luxedy. Dit is een Belgische online webshop die echt de meest mooie juwelen verkopen.
.

The first item I got, is this rosegold bracelet which I already wanted for a while. These kind of bracelets are known as the 'Eternal love' bracelets. I wore this bracelet a lot during the past few days and I found out that I could wear it with anything. It gave every outfit a luxurious detail. I love to pair it with my rosegold watch that I already talked about on my blog. I can already say that it is my new favorite bracelet. You can find the bracelet here: Eternal Love Bracelet Rosé for only 17,95 euro! 

Het eerste item dat ik kreeg, is deze roosgoude armband die ik al een tijdje wilde hebben. Dit soort armbanden staan bekend als de 'Eternal love' armbanden. Ik droeg deze armband al veel de voorbije dagen en ik ondervond dat je het bij eender wat kan dragen. Het gaf elke outfit een luxueus detail. Ik hou ervan om het samen met mijn roosgoude horloge te dragen die jullie al eerder hebben gezien op mijn blog. Ik kan nu al zeggen dat het mijn nieuwe favoriete armband is. 
Je kan de armband hier vinden: Eternal Love Armband Rosé voor maar 17,95 euro!
.

The second item I got is this yellow Indian inspired necklace. At first I didn't really knew how to wear it, but after wearing it a few days, I can say that I love this jewel. Even the most boring outfit became stunning with this necklace! It's a pretty eye catcher which is perfect for these last sunny days. You can find this necklace here: Yellow Indian Delight necklace for only 19,95 euro!

Het tweede item dat ik kreeg is deze gele Indian-inspired ketting. Eerst wist ik niet goed waarmee ik het moest dragen, maar nadat ik het een paar dagen gedragen had, kon ik echt zeggen dat ik gek ben op dit juweeltje. Zelfs de meest saaie outfit werd prachtig met deze ketting! Het is een mooie eye catcher die perfect is voor deze laatste zonnige dagen. Je kan deze ketting hier vinden: Yellow Indian Delight ketting voor maar 19,95 euro!
.
Do you know Luxedy? What do you think of these jewelry?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin or Instagram!

Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

28 reacties:

 1. That's so beautiful Annelies, i really like it!!!!!!

  Kisses

  Tiff
  http://mabulledepensees.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 2. Anonymous10/04/2014

  De ketting en de armband zien er mooi luxueus uit, echt prachtig! Ik ga een kijkje nemen!

  ReplyDelete
 3. Hele leuke juweeltjes! Echt allebei helemaal mijn ding!

  X Sara

  ReplyDelete
 4. ziet er goed uit meid liefs x

  ReplyDelete
 5. Super leuk! De armband is heel gaaf!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 6. Mooie zonnige ketting :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Goed om deze regenachtige dagen toch een beetje op te vrolijken ;-)

   Delete
 7. I've been eyeing a lot of the Luxedy stuff for a while! I know that it's only a matter of time before I go NUTS in that webshop! I love both pieces on you, but I have a soft spot for that bangle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, you deserve to treat yourself Sunny! Love that bangle too!

   Delete
 8. Super fijne juwelen! Die ketting is echt top! En die armband gaat echt mooi bij je horloge! :)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben er heel blij, draag ze heel graag!

   Delete
 9. Die armband staat inderdaad heel goed bij dat prachtige horloge van je!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ben helemaal gek op die combinatie de laatste tijd :-)

   Delete
 10. Anonymous10/07/2014

  Prachtige items! En vooral de ketting is lekker kleurrijk.. Heel mooi!

  X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad heel kleurrijk, zo wordt een donkere outift meteen wat vrolijker!

   Delete
 11. Die ketting vind ik wel tof!

  ReplyDelete
 12. Wat een leuke ketting! X

  ReplyDelete
 13. oh, your wrist watch looks so pretty :-) that I definitely would wear as well. Also in the combination with the bracelet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for the compliment Tamina!

   Delete

Double tap