5 things I can't live without


I have been thinking about things I have that really make my live easier or more pleasant. I've chosen 5 items that I love to use because they just make my life easier in their own way. It turned out that I already talked about most of them in one of my previous blogpost. Let's talk about my fav's!

Ik ben aan het denken geweest over dingen die ik heb die mijn leven makkelijker of aangenamer maken. Ik heb in totaal 5 items uitgekozen die ik graag gebruik en die ieder op hun manier mijn leven makkelijker maken. Ik kwam er achter dat ik bijna over elk item wel eens een artikel heb geschreven. Laten we het hebben over mijn favorieten!
.

My first favorite item I wanted to talk about is this Effex Max Volume powder from Kruidvat, which I talked about not so long ago. I wouldn't recommend to use this product on its own, but in combination with a dry shampoo (I use the Batiste one) or with a volume mousse (I use the Andrélon one) it works fine.

Mijn eerste favoriete item waar ik het over wil hebben is deze Effex Max Volume poeder van het Kruidvat, waar ik niet zo lang geleden al eens over sprak. Ik zou je niet aanraden deze poeder op zichzelf te gebruiken, maar in combinatie met een droogshampoo (ik gebruik die van Batiste) of met een volumemousse (ik gebruik die van Andrélon) werkt het vrij goed.
.

I've been using this Exfobrusher for years now and I keep repurchasing it (I actually bought a new one today!). First I tried to use the exfobrusher on top of the bottle, but I didn't found it to be hygienic to wash your face with the same bristles every night. Now I only use the liquid inside of the bottle and it does an awesome job making my skin feeling fresh before going to sleep.

Ik gebruik deze Exfobrusher nu al jaren en ik blijf hem steeds opnieuw kopen (ik kocht vandaag zelfs nog een nieuwe!). Eerst probeerde ik om de exfobrusher bovenaan het flesje te gebruiken, maar ik vond het persoonlijk niet zo hygiënisch om je gezicht elke dag te wassen met dezelfde borsteltjes. Nu gebruik ik enkel de vloeistof in het flesje om mijn gezicht te reinigen en het doet echt zijn werk heel goed in het zorgen dat mijn huid fris aanvoelt voor het slapengaan.
.

If you are an nailaddict like me, you definitely have to try a nailpolish remover like this Express Remover from Maybelline. It makes removing nailpolish so much easier because you just have to dip your finger into the bottle, turn your finger a few times and the nailpolish will be gone. Really love this product!

Als je een nailaddict bent zoals mij, moet je zeker een nagellak remover uitproberen zoals deze Express Remover van Maybelline. Het verwijdert je nagellak zo makkelijk, omdat je gewoon je vinger in het potje moet onderdompelen, je vinger enkel keren moet draaien en voor je het weet is je nagellak verdwenen. Really love this product!
.

My number one favorite of this blogpost is with no doubt the Dove Invisible Dry deodorant. I tried a lot of different deodorants like Fa, Nivea, Rexona... but this definitely is the winner of them all. It makes you smell fresh all day!

Mijn nummer één favoriet van dit artikel is zonder twijfelen de Dove Invisible Dry deodorant. Ik heb een heleboel verschillende deodorants uitgeprobeerd zoals Fa, Nivea, Rexona... maar deze is zeker en vast de winnaar van hen allemaal. Het zorgt ervoor dat je echt heel de dag fris blijft ruiken!
.

The most multifunctional favorite of this blogpost: coconut oil. You can use this for removing make-up, as a hair mask, as a body lotion or even when you are cooking. I mostly use this for taking off my eye make-up because with coconut oil you can gently take your mascara off, even when it's waterproof mascara.

De meest multifunctionele favoriet in dit artikel: kokosvet. Je kan dit gebruiken om je make-up te verwijderen, als een haarmasker, als body lotion of zelfs bij het koken. Ik gebruik dit vooral om mijn oogmake-up er af te halen, omdat je met kokosvet je mascara er voorzichtig kan afhalen, zelfs als het waterproof mascara is.
.
Did you see some of your favorites in this article?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Facebook, Instagram or Twitter!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

8 reacties:

 1. Hi Annelies !! How are you? I was looking if there was a new article on your blog, and yes!!!!
  This post is really interesting!!! Coconut Oil is such a good product i love it!!!!

  Kisses!!!!!!

  Tiff

  http://mabulledepensees.blogspot.fr

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Tiff, I'm fine thank you! So sweet that you were happy to see a new article on my blog :-) Thank you for commenting!

   Delete
 2. Hele fijne producten, ik ben zelf ook fan van de Dove deo en het nagellak remover potje! Kokosvet heb ik nog steeds niet geprobeerd, shame on me! Ik wil het dringend eens proberen

  x Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben echt blij dat ik die Dove deo heb ontdekt, zou geen andere meer willen! Zeker eens uitproberen :-)

   Delete
 3. Ohhh de kruidvat poeder, die kende ik nog niet......die ga ik zeker uittesten!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Misschien werkt hij bij jou beter! :-)

   Delete
 4. De deodorant van Dove vind ik altijd heel fijn.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik zou geen andere meer willen ;-)

   Delete

Double tap