One year anniversary!


I can't believe it myself, but I'm blogging for already 1 year today! Can't believe how fast time went by during the past 12 months. I started Love & Laughter just to express my creative side, without knowing where I would be going with my own little space on the Internet.

Ik kan het zelf ook niet geloven, maar vandaag ben ik 1 jaar bezig met bloggen! Ik kan niet geloven hoe snel de tijd ging tijdens de voorbije 12 maanden. Ik begon met Love & Laughter om mijn creatieve kant te uiten, zonder te weten waar ik naartoe zou gaan met mijn klein stukje internet.
.

This blog has honestly become my biggest hobby which I love to spend time on. I've discovered a lot of beautiful blogs, talked with a lot of great bloggers and even wrote a few reviews for some companies. There have been some times that I had struggles with uploading regularly, but I always felt the need to blog, even when I had so much things to do for school.

Deze blog is echt mijn grootste hobby geworden waar ik van hou om er tijd aan te spenderen. Ik heb heel wat mooie blogs ontdekt, heb met heel wat leuke bloggers gesproken en heb zelfs enkele reviews geschreven voor bedrijven. Er waren soms wel tijden dat ik het moeilijk had met het regelmatig uploaden van artikels, maar ik voelde toch altijd de drang om te bloggen, zelfs als ik veel werk had voor mijn studies.
.
Anyway, I just wanted to thank you all for reading my blog and for all the lovely comments I got during this past year. Cheers to a new, bright and creative blogging year!

Anyway, ik wou jullie even allemaal bedanken om gedurende een heel jaar mijn blog te blijven lezen en voor de leuke reacties die ik telkens weer kreeg. Proost op een nieuwe, sprankelend en creatief bloggersjaar!

Love, AnneliesCONVERSATION

18 reacties:

 1. Anonymous11/04/2014

  Proficiat! :) Ik hoop dat ik het ook zo lang ga volhouden :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat lukt je wel hoor, voor je het weet is het al zover! :-)

   Delete
 2. Hi Annelies, Happy anniversary to your blog!!!!! I really like it, and i hope you will continue and i hope i will read it for the second anniversary!!! You are so cute on the pic!!!!!

  I send you a lot of kisses!!!!

  Tiff

  http://mabulledepensees.blogspot.fr

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thank you so much girl! Thank you for reading my blog since the beginning!

   Delete
 3. Dikke proficiat meid! En ooh wat ziet je blog er mooi uit zeg! Superleuke nieuwe lay-out!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, dankjewel Sara! Ben er zelf ook heel blij mee :-)

   Delete
 4. Hele dikke proficiat! En wauw je layout is ook super!
  Je hebt alvast een super mooi jaar achter de rug! En hopelijk komen er nog hééééél veel bij!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Marlies! Vond het wel eens tijd voor een nieuwe lay out ;-)

   Delete
 5. Happy anniversary! Bloggen is echt zo fijn hé, ik spendeer ook graag tijd aan het schrijven van blogposts!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, echt heel leuk om in het blogwereldje te zitten :-) Dankjewel!

   Delete
 6. Proficiat :) En wauwie, zo mooi dat je nieuwe lay-out is, oogt lekker fris!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Liese! Ben er zelf ook wel blij mee :-)

   Delete
 7. Super dat je het al een jaar volhoudt! Ik merk nu al dat ik soms echt geen tijd heb om te bloggen. Maar voor alsnog: gefeliciteerd! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tijd vinden voor te bloggen is zeker en vast bij iedereen soms wel eens moeilijk, maar voor je het weet ben je een jaar aan het bloggen! ;-) dankjewel!

   Delete

Double tap