ELF eyeliner, concealer & primer


Vandaag heb ik opnieuw een review van enkele ELF productjes. Deze keer geef ik mijn eerlijke mening over deze vloeibare eyeliner, concealer en ooglid primer. Benieuwd wat ik van deze producten vind?

Today I have another review from these ELF goodies. This time I give my honest opinion about this liquid eyeliner, concealer and eyelid primer. Curious about what I think of these products?
.

Om te beginnen, heb ik de vloeibare eyeliner getest. Deze eyeliner komt uit de ELF lijn. Naar dit product was ik toch wel het meest nieuwsgierig, omdat dit een product is dat ik zo goed als elke dag gebruik.

Firstly, I've tested this liquid eyeliner. This eyeliner is from the ELF line. I was the most curious about this product, because I wear a winged liner almost every day.
.

Deze eyeliner heeft een dun kwastje, wat ik toch wel het fijnste vind werken wanneer je een winged eyeliner wilt maken.

This eyeliner has a thin bristle, what I really like when you want to make a winged liner.
.

Zoals je hier kan zien was het eerste lijntje vrij waterig, maar het tweede lijntje was al meer diep zwart. Deze eyeliner is perfect voor als je even de deur uit moet, maar een hele dag hield de eyeliner het niet vol bij mij.

As you can see on this picture, the first line that I made was quite watery, but the second line that I made was already more black. This eyeliner is perfect for when you have to go out briefly, but this eyeliner didn't last the whole day on me. 
.

Het tweede product dat ik heb uitgetest van ELF is deze concealer in de kleur 4006 'Ivory'. Het is de lichtste kleur van concealer die ze verkopen. Ook naar dit product was ik heel benieuwd, omdat ik van een concealer toch wel verlang dat het een goede dekking geeft. Dit product komt uit de ELF lijn.

The second product from ELF that I've tested is this concealer in the color 4006 'Ivory'. It's the lightest color of concealer that you can buy. I was also very curious about this product, because a concealer has to give a good coverage in my opinion. This product is from the ELF line.
.

Deze Tone Correcting Concealer heeft een dun, zacht kwastje. Een minpuntje aan dit product vind ik toch wel de geur van het product. Misschien vinden anderen dit niet storend, maar zelf vond ik dit product geen aangename geur hebben.

This Tone Correcting Concealer has a thin, soft bristle. A downside of this product is the scent of it. Maybe someone else doesn't find it annoying, but for me I definitely didn't like the scent of this product.
.

Ook de dekking van dit product vond ik niet echt indrukwekkend. Het geeft een lichte dekking, dus het is ideaal voor mensen die niet veel dekking onder de ogen nodig hebben.

I wasn't impressed by the coverage either. It gives a light coverage, so it's perfect for people who don't need a lot of coverage under the eyes. 
.

Het derde product dat ik uitgeprobeerd heb, is deze ooglid primer van ELF. Ik was benieuwd of deze 4 euro-primer goed zijn werk zou doen. Deze primer komt uit de minerale lijn.

The third product that I tried, is this eyelid primer from ELF. I was curious if this 4-euro-primer would do the job. This primer is from the mineral line.
.

Ook deze Mineral Eyeshadow Primer heeft een dun, zacht kwastje. 

This Mineral Eyeshadow Primer also had a thin, soft bristle. 
.

Hier kan je duidelijk een verschil zien tussen een oogschaduw met én zonder primer onder. Links zie je waar ik de ooglid primer aangebracht heb. Rechts zie je de bovenste oogschaduw bijna niet, maar waar ik de ooglid primer heb aangebracht, is de oogschaduw duidelijk te zien.

Here you can clearly see the difference between a eyeshadow with and without a primer. On the left picture you can see where I applied the eyelid primer. On the right picture you almost can't see the first eyeshadow, but you can clearly see the eyeshadow where I first applied the primer.
.

.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

6 reacties:

 1. De primer lijkt me wel een fijn product! Over de andere ben ik minder enthousiast. Een eyeliner moet bij mij echt een volledige dag blijven zitten, want ik maak me op rond half 7 's morgens en ik kom rond half 6 's avonds thuis, en een product met een onaangemane geur vind ik ook niet zo leuk. Leuk dat je zo eerlijk schrijft over de producten, daar heb ik wat aan!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zelf vind ik de primer ook het meest aangename product van de drie. Ik vind het zelf belangrijk om de producten eerlijk te reviewen, zodat je meteen weet of het iets voor jou is of niet :) Dankjewel Sara!

   Delete
 2. Hi Annelies how are you??

  I'm more and more fan of a lot of products by ELF but i never tried these!!!!!! Thank you for the review!!

  Kisses

  Tiff

  http://mabulledepensees.blogspot.fr

  ReplyDelete
  Replies
  1. You should definitely read some reviews of the ELF products before you try them, because some of them are really good and inexpensive! Thank you for your sweet comment Tiffany!

   Delete
 3. De primer lijkt me wel fijn, maar de andere producten lijken me wat minder.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoewel ik de drie producten nu dagelijks gebruik, zou ik zelf ook de primer verkiezen boven de twee andere producten :) Dankjewel Marlayne!

   Delete

Double tap