Monthly flashback

De eerste maandelijkse flashback is er! Monthly flashback is een nieuw soort artikel dat ik elke maand zal schrijven. Hierin laat ik de foto's zien die ik de voorbije maand op Instagram plaatste én daarbij deel ik ook enkele tweets met jullie van de voorbije maand. Klaar voor de eerste monthly flashback?!

The first monthly flashback is here! Monthly flashback is a new kind of article that I will be writing every month. In this article I will show you the pictures I posted on Instagram during the past four weeks and I will be sharing some of my tweets from the past month. Ready for the first monthly flashback?!


Selfie-time voordat ik naar één van de nieuwjaarsfeesten met de familie ging. - Natuurlijk kan je daar niet met lege handen toekomen, dus hadden we een mooie bos bloemen gekocht. - De meest schattige puppy ooit, zonder twijfel.

Selfie-time before we went to one of the new years parties with the family. - Of course you can not arrive empty-handed, so we bought some pretty flowers. - The cutest puppy ever, without a doubt. 


Tijdens de maand januari had ik zoals de meeste studenten ook enkele examens af te leggen. Na een examen besloot ik mezelf dan ook te belonen op een broodje van één van de beste broodjeszaken in Antwerpen. - Een quote waar velen nog iets van kunnen opsteken. - Tijdens het leren dacht ik vaak terug aan het tripje naar Londen dat we maakten in december. Ik was helemaal verkocht aan de kledij en accessoires van Ted Baker dat we tegenkwam bij Selfridges. 

During the month of January I had some exams like most of the other students. After one of my exams I decided to treat myself with a sandwich from one of the best foodshops in Antwerp. - A quote that many people can learn from. - When I was studying I often thought of our trip to London in December. I immediately fell in love with the clothes and accessories from Ted Baker that we saw at Selfridges.


Tijdens de examens kan ik altijd wel goede motiverende quotes gebruiken. Deze quote postte ik op Instagram om mezelf even wat te motiveren voor het laatste examen. - Afgelopen zaterdag was het weer zover: de Belgische ticketverkoop voor Tomorrowland. Dit is het enige festival waar ik absoluut elk jaar wil bij zijn. - Enkele weken geleden kreeg ik het pakketje van ELF toegestuurd dat ik besteld had. Toch een klein lichtpuntje tijdens de voorbije weken.

I can always use some motivational quotes during the exams. I posted this quote on Instagram to motivate myself for the last exam. - Last Saturday it was that time of the year again: the Belgian ticketsale for Tomorrowland. This is the only festival I really have to go to every year. - A few weeks ago I got the package that I ordered from ELF. This was a silver lining during the past few weeks. Tijdens januari stond de wereld even versteld van wat er gebeurd was in Parijs. #jesuischarlie - Ik kocht begin januari ook mijn eerste product van Yves Saint Laurent (binnenkort hierover meer!). - De lieve Sunny tweette over mijn winactie. Ik vind het altijd zo lief als bloggers elkaar helpen! - Zonnige winterdagen fleuren me meteen helemaal op tijdens de koude winter. 

During the month of January the world was amazed by what happened in Paris. #jesuischarlie - I bought my first product of Yves Saint Laurent (more about this coming soon!). - The sweet Sunny wrote a tweet about the giveaway that I was doing. I always find it so sweet when bloggers help each other! - Sunny winterdays totally cheer me up during the cold Winter.  


Ik ontdekte het liedje 'Heroes' onlangs en heb het heel veel beluisterd de voorbije weken. Gaf me steeds wat meer energie om terug te beginnen studeren. - Ik retweette de tweet van Manon: "If you do what you love, you will never work a day in your life". Dit is iets waar ik zeker naar streef als ik later een job heb. - Ook retweette ik deze quote die Céline postte op Twitter, gewoonweg omdat het een quote is die je doet nadenken over liefde. 

I recently discovered this song 'Heroes' and I've listened to it a lot. It always gave me more energy to go back to studying. - I retweeted this tweet of Manon: "If you do what you love, you will never work a day in your life". This is something I strive for when I have a job later in life. - I also retweeted this quote that Céline posted on Twitter,  just because it's a quote that makes you think about love. 
.
If you want to stay up to date,
you can always follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!

Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

8 reacties:

 1. Awww, da's echt de cuteste puppy ever :-D Leuke recap. Wat goed dat inspirerende quotes je zo helpen tijdens het studeren.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inspirerende quotes en oppeppende liedjes helpen me echt door de examenperiode altijd!

   Delete
 2. Leuk zo'n overzicht van de afgelopen maand :)

  ReplyDelete
 3. Aaaaahh, die puppy is zo schattig! En wat lijkt nieuwjaar alweer lang geleden, niet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja inderdaad, nieuwjaar lijkt al veel langer geleden dan een maandje!

   Delete
 4. Aww I'm so glad you're happy! I tweet about giveaways when I can! Annnd that puppy!!! Seeing it makes me want a dog (even tho I know I can't have one) LOL

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was very sweet of you to tweet about my giveaway Sunny, thank you :-) I know, I was dying when I saw it haha

   Delete

Double tap