My go to make-up look


Ik heb zo van die perioden dat ik ofwel elke dag verschillende looks wil dragen, ofwel dat ik elke dag naar dezelfde soort look neig. Wel, de laatste tijd merk ik dat ik elke dag ongeveer dezelfde look wil dragen. Vooral deze winter ben ik een grote fan geworden van de donkere lippen en die draag ik dan ook heel graag. In dit artikel wou ik jullie graag laten zien wat mijn go to look is tegenwoordig. Kijk mee welk palette ik dagelijks gebruik!

I have different kinds of moods: I either wear different make-up looks every day, or I wear the same kind of make-up look for weeks. Well, for the last few weeks I noticed that I tend to wear the same kind of look every day. Especially this Winter I became a huge fan of dark lips and I love to wear those. In this blogpost I wanted to show you my go to look nowadays. Take a look at which palette I use every day!


Dit is en blijft mijn favoriete palette als ik een zachte look wil dragen: het Naked Palette 3 van Urban Decay. Ik kreeg deze cadeau voor mijn 21ste verjaardag. Ik wissel geregeld af tussen de kleuren, maar meestal gebruik ik Strange, Dust, Limit, Nooner of Factory, afhankelijk van hoe donker ik de look wil. Daarbij vind ik het heel mooi om mijn Yves Rocher lippenstift te dragen.

This is and will be my favorite palette if I want a soft look: the Naked Palette 3 from Urban Decay. I got this as a present for my 21st birthday. I regularly alternate between the colors, but most of the time I use Strange, Dust, Limit, Nooner or Factory, depending on how dark I want the look to be. To go with this look, I love to wear my Yves Rocher lipstick

.
What do you think of this look?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

14 reacties:

 1. Erg mooi met die eyeliner!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor het complimentje Céline! :)

   Delete
 2. Hi Annelies!!!

  Your makeup is really beautiful and natural i really like it and you are so pretty! I really like your necklace too!!!!!

  Kisses!!!

  Tiff from Mabulledepensees

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much girl! You're the sweetest :-)!

   Delete
 3. Oeh vind je look heel erg mooi! liefs

  ReplyDelete
 4. Heel mooi...mooie kleuren!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
 5. Heel erg mooi. Een mooie natural look

  ReplyDelete
 6. Heel mooie look, ik vind vooral die lichte kleur in je binnenste ooghoeken erg mooi staan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daar krijg ik inderdaad veel complimentjes over dat het er me frisser en wakkerder doet uitzien! Dankjewel Bianca :)

   Delete
 7. Prachtige look en wat ben je een mooie meid!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, dankjewel voor het lieve complimentje! :)

   Delete

Double tap