Wishlisted: Triangl Swimwear

De feestdagen zijn intussen alweer achter de rug en stilaan gaan we richting de lente. Oke, het zal nog wel een tijdje ijskoud blijven buiten, maar toch kijken de meesten mensen al uit naar de warmere dagen. Ook ik kan niet wachten tot de zomer er terug is. Daarbij denk ik stilaan ook al aan de zomervakantie en eigenlijk kan ik nog wel een leuke bikini gebruiken. De laatste weken ben ik helemaal fan van de Triangl Swimwear. Deze zien er ZO leuk uit!

The holiday season is already over and slowly we are already thinking about Spring. Okay, it will still be cold for a while, but most of us are already looking forward to the warmer days. I'm also one of those people who can't wait till Summer is back. This makes me think about the Summer vacation and actually, I could really use another bikini before it's Summer again. During the last few weeks, I've become a big fan of Triangl Swimwear. Their bikini's look SO cute!

.

Bij het bekijken van de bikini's online, is het meteen duidelijk dat ik vooral fan ben van de 'poppy' bikini's. Deze hebben een vorm zoals op deze foto's. De foto hierboven is by far mijn favoriete bikini van allemaal: een combinatie van geel, wit en blauw.

When looking at the bikini's online, it's immediately clear that I'm a big fan of the 'poppy' bikini's. These ones have a shape likes the ones on these pictures. The picture above is by far my most favorite bikini of all: it's a combination of yellow, white and blue.
.

Deze bikini staat op nummer 2 bij mij. Het is ook een 'poppy' bikini met een combinatie van wit, fluo geel en zwart.

This bikini is my second favorite. It's also a 'poppy' bikini with a combination of white, fluorescent yellow and black.  
.

Dit is mijn derde favoriete 'poppy' bikini met wit, roos en oranje. 

This is my third favorite 'poppy' bikini with white, pink and orange.
.

En natuurlijk zijn ook de eenkleurige bikini's enorm mooi. Voor mij springt de roze variant er toch wel uit. Deze ziet er zo mooi uit als je een bruin tintje hebt! Dit is een 'milly' bikini in de kleur 'candy pink'. 

And of course the single-colored bikini's are also very pretty. This pink one stands out for me the most. This one looks so pretty when you have a tanned skin! This is a 'milly' bikini in the color 'candy pink'. 
.
Triangl Swimwear - 89 USD (78,09 euro)

If you want to stay up to date,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!

Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

7 reacties:

 1. Ah, ik vind ze ook geweldig! Jouw derde favoriet is mijn eerste favoriet, haha! Zulke mooie kleurtjes! xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, echt super mooie bikini's!

   Delete
 2. Aah die vind ik ook zo ontzettend leuk! Zeker als je beetje bruin bent. X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dan zijn ze inderdaad nog dat tikkeltje mooier ;)

   Delete
 3. Ik vind dit echt onwijs toffe bikini's!

  ReplyDelete
 4. Echt zoooo mooie bikini's hé! I'm in love ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete

Double tap