Cons of the winter

De winter is niet meteen mijn favoriete seizoen. Als je het mij vraagt, zijn er heel wat meer leuke dingen te beleven in de zomer. Ook de meeste mensen zullen eerder kiezen voor de zomer dan voor de winter. Waarom ik de winter echt geen leuk seizoen vind? Wel, dat lees je in dit artikel!

The Winter is not really my favorite season. If you ask me, there are a lot more fun things to do in Summer and I think most people will prefer Summer. Why I don't like Winter? Well, you read it in this article!
.

Mijn huid wordt meteen kurkdroog. Ik vind het altijd wel moeilijk om de geschikte huidproducten te vinden en zeker in de winter vind ik het lastig om het juiste product te vinden dat mijn huid genoeg voedt, maar tegelijk mijn huid niet te vettig maakt. Vooral het gebruiken van foundation zorgt ervoor dat de droge plekken op je huid benadrukt worden. Iemand die daar een goed middeltje tegen heeft?

My skin immediately gets very dry. I always find it quite difficult to find the perfect skincare products to deal with my dry skin and especially during Winter I find it difficult to find the right product that hydrates my skin but doesn't make my skin greasy. Especially using foundation makes the dry spots on my skin more visible. Does somebody have a good product to help me to get rid of my dry skin? 
.

Autorijden is een hel. Dit jaar hebben we (nog) geen helse winter gehad, en maar goed ook. Vanaf het sneeuwt, hagelt of vriest vind ik het echt geen pretje om nog rond te rijden. Elke morgen al het ijs van de ramen krabben, een halfuur wachten eer de auto opgewarmd is en dan voorzichtig rondrijden op het bevroren wegdek. Intussen heb ik het autorijden wel onder de knie, maar toch blijf ik het autorijden lastig vinden tijdens de winter. Ook gebeuren er in de winter zoveel meer auto-ongelukken, dat het handig kan zijn deze of deze webpagina te onthouden voor als het nodig is.

Driving is a hell. This year we haven't had a though winter (yet), and I'm glad about that. As soon as it starts snowing, hailing or freezing I don't like driving my car. Every morning you have to scratch all the ice of the windows, wait half an hour until your car is nice and warm and then you have to drive very carefully on the frozen roads. I can say I'm a good driver now, but I still find it a pain in the ass to drive during the Winter. In the Winter there are more car accidents too, so it can be helpful to remember a few car webpages in case you need it.
.
De koude zorgt er ook voor dat je minder dingen buitenshuis gaat doen. Natuurlijk kan ik ook genieten van een warme kop thee en gezellig de hele dag films kijken onder een dekentje, maar toch ben ik dat op het einde van de winter wel een beetje beu. In de lente ben ik dan ook zo blij dat ik terug meer dingen buitenhuis kan doen, omdat er buiten dan terug een aangename temperatuur is. Ooh, ik kan al niet wachten tot het terug lente is!

The cold makes me do less things outside the house. Of course I can really enjoy a warm cup of tea while watching a movie and being cozy under a blanket, but at the end of Winter I get a bit tired of being inside all the time. When it's Spring I'm getting more happy because I can do more things outside again, because it's getting warmer outside. Ooh, I can't wait till it's Spring again!
.
What do you find the biggest disadvantage(s) of the Winter?

If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!

Don't forget to love and smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

4 reacties:

 1. Een uitdrogende huid vind ik ook wel erg vervelend, want mijn wangen zijn al vrij droog.. gelukkig viel de winter dit jaar erg goed mee :D dus ik kan niet klagen haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, dit jaar hadden we geluk dat het niet erg koud is geworden, YAAY! :D

   Delete
 2. Hey Annelies, it is my personal belief that once Christmas is over, WE HAVE NO USE FOR WINTER! It's beginning to feel like spring tho. I'm hoping the worst part is over. There is more daylight now, which makes me very happy! Have you tried the Caudalie Vinosource line? It's a great hydrating line that's not heavy. There is a serum and several lotions available. You can pick one according to your skin type!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, you are right! I'm hoping we are going to Spring as well, so that we can pull out our summer clothes soon :) Definitely going to look up that brand you're recommending me!

   Delete

Double tap