Givenchy Very Irrésistible


Vandaag heb ik opnieuw een parfumreview voor jullie klaarstaan. Ik heb de laatste maanden namelijk wel een aantal parfums gekregen en ik dacht dat het misschien wel leuk was om mijn parfumstash eens te reviewen. Hier is de parfum van vandaag: Very Irrésistible van Givenchy. Zelf heb ik de eau de toilette van 30 ml.

I have a new perfume review for you guys today. I've had a bunch of perfumes during the past few months and I thought it was a fun idea to review some of these perfumes. This is the perfume of the day: Very Irrésistible from Givenchy. I have the eau de toilette of 30 ml. 
.

De flacon van deze parfum heeft een vrouwelijke uitstraling, wat je meteen ook herkent in de geur zelf. Deze parfum heeft een vrouwelijke, zwoele touch die ervoor zorgt dat je meteen een fris gevoel krijgt als je deze parfum gebruikt. Zelf krijg ik elke keer complimentjes op dagen dat ik deze parfum draag. Het is echt opmerkelijk hoeveel complimentjes ik hier al op gekregen heb - vooral van de boyfriend btw! -, iets wat me telkens toch weer iets zelfzekerder maakt. Ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer ik van deze parfum hou!

The bottle of this perfume has a feminine look, something you immediately notice when you smell the scent of it too. This perfume has a feminine, sultry touch that gives you a fresh feeling when you use this perfume. I can confirm that I always get compliments on days I wear this scent. It's truly remarkable how much compliments I've already got when I wore this perfume - especially from the boyfriend btw! -, which makes me more confident every time. I can't express how much I love this perfume!
.
.
.
Have you ever tried this perfume?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

6 reacties:

  1. Dit is echt een heerlijk geurtje he! Ik heb hem jaren geleden gehad en ik wil hem misschien nog eens terug kopen. Hij blijft ook langer lang hangen, daar hou ik echt van bij een parfum. Anders vind ik het maar zonde van het geld :)

    X Sara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hij blijft inderdaad langer hangen dan een andere parfum, wat ik echt geweldig vind aan een parfum! :)

      Delete
  2. Deze heb ik nog niet geprobeerd! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zeker eens zoeken in de parfumerie volgende keer! :)

      Delete
  3. I have tried a couple of Very Irresistibles but not this one! I did get some samples with a previous order tho. Time to take them all out and see which one I love the most! Great photos here, Annelies!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww thanks Sunny, I'm getting more and more into photography nowadays!

      Delete

Double tap