Inspiration: balayage

Vandaag heb ik eens een inspiratie-artikeltje voor jullie klaar staan. Dit keer toon ik jullie mijn nieuwe favoriete haarstijl: balayage. De laatste tijd hoor en lees je heel veel over deze trend en ook ik ben er helemaal weg van!

Today I have another inspiration-article for you guys. This time I show you my new favorite hairstyle: the balayage. Lately you hear and read so much about this new trend and I have to admit I absolutely love it!
.

Twee jaar geleden besloot ik om mijn donkere haren een boost te geven en - zelf! - mijn haar te kleuren met een ombre effect. En oh, wat was ik toen gek op mijn 2 verschillende haarkleuren! Ik moet zeggen dat ik redelijk impressed was door mezelf dat ik het er zo goed vanaf had gebracht en mijn ombre haar goed gelukt was. Maar na twee jaar is deze ombre natuurlijk wel al ver te zoeken...

Two years ago I decided to give my dark hair a boost by coloring my hair - myself! - because I wanted an ombre effect. And oh, I loved the fact that I had 2 colors in my hair at that point! I have to say that I was quite impressed by myself that I did such a good job at coloring my hair into an ombre. But after two years you can't really see the ombre anymore...
.
Sinds ik twee jaar geleden die - toch wel grote - stap had genomen om mijn haar te verven, was er geen stoppen meer aan: ik was helemaal fan van het haarkleuren. Van nature heb ik zelf donkerbruin haar waar geen dimensie in zit wanneer je bijvoorbeeld een mooie vlecht wil maken. Dit is toch wel iets wat ik zelf altijd heel jammer gevonden heb. Aangezien die ombre van een tijdje terug zo goed is meegevallen, ben ik nu ook vrij zeker dat ik deze nieuwe trend van de balayage ook eens wil uit proberen!

Since I've made that - very big - step two years ago to color my hair, I was totally addicted to it: I became a big fan of hair coloring. Naturally I have dark brown hair that doesn't give any dimension when I braid my hair. I always thought that it was a pity. Because that ombre turned out better than expected, I'm now pretty sure that I want to follow that new balayage trend!
.
Ik vind het zo'n mooi effect geven en natuurlijk is het ook een erg handige haarkleuring, omdat je geen uitgroei hebt. Zelf zou ik mijn punten niet blond willen hebben, want dat zou écht wel een té groot verschil zijn met mijn bijna-zwarte-haren, maar zou ik eerder licht bruine haarpunten willen hebben. Wat denken jullie?

I think that it gives you such a beautiful effect and at the same time it requires little maintenance because you don't have to worry about its outgrowth. I don't want my hair ends to be blonde, because that would be a too big of a difference with my almost-black-hair. I would prefer to have light brown hair ends. What do you think?
.
Wat vinden jullie van deze balayage trend?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

10 reacties:

 1. Ik vind her echt super mooi, vooral in combinatie met krullen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hé, ben er helemaal weg van.. Kan niet wachten om naar de kapper te gaan en zelf een balayage te hebben :-)

   Delete
 2. Anonymous3/28/2015

  Wauw ik vind dit echt prachtig! Ziet er heel mooi uit! Mocht je naar de kapper gaan dan ben ik heel benieuwd naar het eindresultaat!

  ReplyDelete
 3. Oh I definitely like this! This looks way more "real" than a real ombre, which sometimes looks like the person is just too lazy to touch up the roots! I haven't really dyed my hair. I can't say I am not curious, but I like my natural color a lot so I haven't quite taken the plunge!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It definitely looks more natural than an ombre, that's why I would love to try it out! You have a beautiful hair color from your own so I wouldn't change it either!

   Delete
 4. Prachtig! Ik vind 't echt mooi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hé?! Met de dag word ik enthousiaster om naar de kapper te gaan :D

   Delete
 5. Balayage vind ik echt prachtig! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Is echt zo! Kan niet wachten :-)

   Delete

Double tap