My travel wishlist

Nu dat we al aan het begin van de lente zijn, verlang ik al naar de warme, zonnige dagen. Ook de gezellige tijden tijdens de winter kan ik wel appreciëren, maar ik kan niet ontkennen dat ik meer hou van de zomer. Zoals altijd, heb ik een lijst van droombestemmingen die ik minstens 1 keer in mijn leven hoop te bezoeken. Laten we hopen dat ik er ooit in slaag deze wishlist volledig te kunnen waarmaken!

Now that we are already at the beginning of Spring, I already long for warm, sunny days. I can really appreciate the cozy times during the wintertime, but I can't deny that I love the Summer more. Like usual, I have a list of dream destinations I want to visit at least once in my life. Let's hope I'll be able to finish this wishlist of destinations one day!
.
New York, United States


New York... Wat moet ik hier meer over zeggen? Ik denk wel dat elke persoon op aarde deze stad wel eens zelf wil zien op een dag. Deze stad staat al sinds het begin op mijn wishlist. Ik kreeg eigenlijk voor mijn verjaardag vorige zomer een trip naar de Verenigde Staten cadeau van mijn ouders, dus misschien dat ik deze stad ook inplan tijdens die reis naar de VS.


New York... What do I have to say more? I think every person on earth wants to see this city by himself one day. This city has been on my wishlist since the beginning. I actually got a trip to The United States for my birthday last Summer from my parents, so maybe I can plan this city in this trip to the US.
.

Rio De Janeiro, Brazil


Brazilië doet me meteen denken aan de carnaval festiviteiten in Rio De Janeiro. Ik moet en zal al die glitter en glamour eens met mijn eigen ogen gezien hebben en zou graag meefeesten met de enorme dansparade. Daarnaast lijkt Brazilië me een prachtig land om te bezoeken.


Brazil immediately makes me think about all the Carnaval festivities in Rio De Janeiro. I have to see all that glitter and glamour with my own eyes and I would love to party with the huge dancing parade. Besides that Brazil seems like an amazing country to visit.
.

Santorini, Greece


Aaah, Santorini... De meest idyllische plaats die ik ken. Santorini is gekend om de witte huisjes en de fel blauwe zee. Ik heb al de meest prachtige foto's gezien van mensen die op vakantie geweest zijn in Santorini. Zeker en vast een must op mijn wishlist!


Aaah, Santorini... The most idyllic place I know. Santorini is known for the white houses and bright blue sea. I've already seen the most beautiful pictures of people who were on vacation in Santorini. Definitely a must on my wishlist!
.

Singapore, South East Asia

Velen onder jullie zullen dit bekende zwembad wel al eens gezien hebben op foto's. ik denk dit één van de hoogste infinity pools is in de hele wereld. Dit zwembad ligt op het dak van het Marina Bay Sands Hotel in Singapore. Wat een prachtig uitzicht moet dit niet zijn?!


A lot of you probably have seen this famous swimming pool on pictures. I think this is one of the highest infinity pools in the whole world. It's the rooftop swimming pool of the Marina Bay Sands Hotel in Singapore. What an amazing view is this?!
.

The Caribbean, Central America


Natuurlijk moet er ook één relaxte bestemming op mijn wishlist staan. Ik zou heel graag naar een eiland in de Caraïben gaan op een dag. Dit soort bestemmingen zal waarschijnlijk één van de opties zijn voor mijn huwelijksreis in de toekomst :-).


Of course there has to be one relaxing destination on my wishlist. I would love to go to an island in the Caribbean one day. This kind of destination probably will be an option for my honeymoon in the future :-).
.
What is your number one dream destination?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on BloglovinInstagram & Twitter!
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies

(These pictures are not mine!)


CONVERSATION

12 reacties:

 1. Prachtige lijst! Een nummer 1 is echt moeilijk. Maar Vietnam of Maleisië wil ik echt eens doen! Maarja, ik wil zoveel landen bezoeken ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh ja daar wil ik ook wel eens geweest zijn! Hopelijk lukt het ons al die plaatsen eens een bezoekje te brengen ;-)

   Delete
 2. Ik heb zoveel droombestemmingen dat ik niet kan kiezen haha. Maar ik zou wel graag ergens naartoe willen waar het water echt helemaal turquoise is en het strand parelwit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Op zo'n plaats wil ik ooit ook nog wel eens geraken :-) Moet super zijn!

   Delete
 3. I really wanted to travel to Japan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Would love to visit Japan one day too!

   Delete
 4. Ja heerlijke plekken noem je op. Ik ga 4 mei naar LA, Las Vegas & San Francisco. Stond al lang op mij lijstje en eindelijk ga ik. Kan niet wachten.

  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog. Doe je al mee?;)

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, mooie reis die je gaat maken! Have fun!

   Delete
 5. Mijn droombestemming? Zonder twijfel Buenos Aires! Daarna komt Noorwegen en Zweden daarna heb ik Ierland op mijn lijstje van must-sees staan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oja, heb al zoveel goede dingen gehoord over die landen. Die moeten heel mooi zijn!

   Delete
 6. Naar Zuid-Afrika zou ik ontzettend graag willen. Het is daar ongelofelijk, naar verhalen van mijn ouders, mooi en op safari gaan, is ook heel erg gaaf. Daarnaast kan Amerika natuurlijk ook niet ontbreken en dan met name New York en Californië!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oja, Zuid-Afrika lijkt me ook heel erg mooi te zijn! Zo'n safari moet echt een ongelofelijke ervaring zijn :-)

   Delete

Double tap