Soft & gentle make-up look


Het is al een tijdje geleden dat ik nog een make-up look liet zien, iets wat ik eigenlijk zelf wel graag doe maar waarvoor ik niet altijd tijd heb. Zelf looks creëren vind ik echte me-time en ik wil mezelf daar nog beter in maken door gewoon zoveel mogelijk verschillende dingen uit te proberen. Verleden week besloot ik eens een wat donkerdere look te maken die toch nog draagbaar is. 

It's been a while since I've showed you guys a make-up look, something I actually really enjoy doing but I have not always time to make one. Creating your own looks is pure me-time for me and I would love to make myself better in creating make-up looks by experimenting with different ways of using make-up. Last week I decided to make a darker look that is still wearable.


.

Dit is hoe het er uiteindelijk uitzag: een donkere ooglook die ik gecombineerd heb met een winged eyeliner. Zelf vind ik dat een ooglook er nooit afgewerkt uitziet zonder een wing dus die moest ik er wel even aan toevoegen. Op de volgende foto kan je beter de kleuren zien die ik gebruikt heb op het ooglid. 

This is how it turned out: a dark eyelook that I combined with a winged eyeliner. I think that an eyelook is never complete without a wing, so I had to add a wing to the look. On the next picture you get a better view of the colors that I used on the eyelid.
.

Voor deze look gebruikte ik donkerbruine en zwarte oogschaduw in de crease en gebruikte ik een bronze kleur op het bewegend ooglid. Natuurlijk komt er bij zo'n donkere ooglook heel wat blenden te pas.

For this look I used dark brown and black eyeshadow in the crease and I used a bronze eyeshadow on the eyelid. Of course you really have to blend a lot when you want to make a dark eyelook.
.

Ik gebruikte mijn geliefde palettes van Urban Decay voor deze look (Naked Palette 2 bovenaan; Naked Palette 3 onderaan). Even een opsomming van de kleuren die ik allemaal gebruikte: Strange over het hele ooglid, Darkside met Blackheart in de crease en mooi met elkaar blenden met Tease. Aangezien ik de look niet donker genoeg vond, besloot ik met Busted en Black de crease nog donkerder te maken en bracht ik YDK met mijn vingertop aan over het hele ooglid voor een glinsterend effect.

I used my beloved palettes from Urban Decay for this look (Naked Palette 2 at the top; Naked Palette 3 at the bottom). A quick summery of all the colors that I used: Strange on the entire eyelid, Darkside with Blackheart in the crease and I've blended all the colors with Tease. Because the look wasn't dark enough for me, I decided to make my crease even more dark with Busted and Black and I applied YDK on the entire eyelid with my finger to give it a shiny effect.
.
.
What do you think of this look?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!
.
Don't forget to love and smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

24 reacties:

 1. Wauw je look ziet er super mooi en strak uit! liefs

  ReplyDelete
 2. Ooooh, die cat eye shape vind ik echt heel mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Melissa, love it too! :)

   Delete
 3. Wauw, echt heel erg mooi Annelies! Staat je geweldig!
  En wat trek jij een strakke wing, haha daar ben ik echt jaloers op :p Bij mij is dat altijd een boeltje ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Marlies! Gewoon elke dag oefenen en na een tijdje lukt het je in 1,2,3 :D

   Delete
 4. Heel erg mooie look! Ik krijg de winged eyeliner look met moeite goed, maar ik blijf proberen!

  XO naomi @ Naomi in Wonderland

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elke dag blijven oefenen, na een tijdje lukt het je wel :) Dankjewel Naomi!

   Delete
 5. Anonymous3/10/2015

  Wat een mooie look! Echt prachtig gedaan! En de winged eyeliner is gewoon perfect :)

  ReplyDelete
 6. Mooie look gemaakt! :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous3/10/2015

  Wauw echt een prachtige ooglook! Mooie kleurtjes :) x

  ReplyDelete
 8. Super mooi! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 9. Wat een mooie wing!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Céline! Daarvoor heb ik al heel wat jaren geoefend om die toch een beetje mooi te kunnen maken :D

   Delete
 10. Prachtige look, heel strakke wing en zeker nog goed draagbaar :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel lieve Bianca! Het was inderdaad de bedoeling de look nog draagbaar te houden en ben blij dat dat gelukt is :)

   Delete
 11. Great job, Annelies! I love how the eyeshadows and liner turned out! You nailed that wing!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Sunny! I'm thinking about doing more looks in the future!

   Delete
 12. Anonymous3/12/2015

  mooie subtiele look!

  ReplyDelete

Double tap