A day in my life - 27/3/'15


De eerste keer in de geschiedenis van Love & Laughter dat ik een plog heb gemaakt. Ik weet het, misschien niet veel speciaals aan voor jullie, maar ik heb ontdekt dat dit echt wel leuke artikels zijn om te maken. Zeker op dagen waarop ik leuke dingen gepland heb, zal ik nog meer 'a day in my life' artikels plaatsen! Ben je benieuwd wat ik afgelopen maandag deed?


Afgelopen maandag - Koningsdag voor de Nederlanders onder ons - had ik afgesproken met een vriendinnetje om 's avonds samen iets te eten in de stad. Uiteindelijk hebben we last minute onze plannen gewijzigd en er gewoon een volledige girlsday van gemaakt. We besloten een dagje te gaan shoppen in Maasmechelen Village. Ik startte de dag met een heerlijk ontbijtje van yoghurt met witte druiven.
.

Daarna vertrokken ik meteen met het openbaar vervoer naar de plaats waar we afgesproken hadden. Normaal gezien zou ik deze afstand afleggen met de auto, maar jammer genoeg moest die deze week voor herstellingen naar de garagist. Op dagen zoals deze besef je toch hoe gemakkelijk het is als je een auto ter beschikking hebt.
.

Het duurde een paar uur - 3 uur om precies te zijn! - eer we aankwamen in Maasmechelen Village, dus gingen we maar meteen de eerste winkels binnen die we tegenkwamen. River Woods trok meteen onze aandacht door de felle lentekleurtjes die ze nu in de winkels hebben liggen.
.

Daarna passeerden we even langs Karen Millen, dé kledingwinkel als je een leuk kleedje wilt vinden. Daar paste ik deze lange jurk waar ik helemaal verliefd op werd vanaf ik hem aantrok. Hij was prachtig afgewerkt en op foto lijkt hij nog niet 10 keer zo mooi als dat hij in het echt was. Doordat het prijskaartje iets te duur was, heb ik hem met pijn in het hart moeten achterlaten. De laatste tijd ben ik helemaal weg van lange jurken, dus dat is zeker nog iets dat ik moet hebben voor deze zomer!
.

Na de Karen Millen was het intussen al bijna 14u en was het dus tijd om snel iets te eten. We besloten iets te halen bij de Foodmaker, dat ik al kende van in Antwerpen. Ik ging voor een broodje kip curry en als dessert trakteerde ik mezelf op een chocolademuffin, hmm!
.

Bij Versace heb ik mijn ogen uitgekeken: alle kleedjes waren daar minstens 500 euro en liep gemakkelijk op tot over de 1000 euro. Bij de kinderafdeling vond ik dan weer dit schattige jurkje voor slechts 18 euro!
.

Als grote Michael Kors-fan moest ik zeker en vast eens binnenspringen in de Michael Kors winkel. Ik vond deze mooie clutch voor 90 euro, maar heb hem uiteindelijk toch niet gekocht.
.
 .

Natuurlijk heb ik mijn ogen weer kunnen uitkijken met al die mooie kleurtjes die de handtassen hebben. Ze hebben nu extra felle kleuren voor de lente en zomer, dus als je nog een zomerse handtas zoekt, zal je hier sowieso wel nog een geschikte handtas vinden.
.
.
De dag hebben we afgesloten met een etentje in de Burgerij. Hoewel ik eerst voor een hamburger wou gaan - wat eet je anders in de Burgerij -, veranderde ik mijn keuze op het laatste moment nog naar een chili con carne. Heerlijk was die!
.
Ben jij al eens gaan winkelen in Maasmechelen Village?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

26 reacties:

 1. Heel erg leuk zo'n day in my life post! :) Wat een mooie tassen en die chili con carne ziet er ook erg lekker uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Was echt super lekker, ga ik zeker nog eens eten :-)

   Delete
 2. Ah die tassen, zoo gaaf! De jurk staat je inderdaad geweldig! :) xx

  ReplyDelete
 3. Anonymous5/02/2015

  Wat leuk zo'n plog! Klinkt als een gezellige dag!
  Die lange jurk staat je trouwens echt geweldig <3 jammer van de prijs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die jurk was echt voor mij gemaakt, zat als gegoten! Heel jammer van het prijskaartje, zeker als je nog student bent :-)

   Delete
 4. Ik vind zo'n posts altijd super leuk om te bekijken! En wat een prachtige tassen allemaal.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik zou niet kunnen kiezen tussen al die handtassen :-)

   Delete
 5. Waaauw die jurk van Karen Millen is prachtig <3
  Jammer van het prijskaartje...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die jurk zat gewoon als gegoten en was inderdaad prachtig!

   Delete
 6. Hey Annelies, looks like a fantastic day! I've been to Maasmechelen Village several times and I just love that place! Karen Millen is always one of my stops, too :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karen Millen has just the most perfect dresses when you have to go to a party. Love their dresses!

   Delete
 7. Klinkt als een leuke dag! Wat is die maxijurk mooi. Dat chocoladekoekje ziet er lekker uit, heb gisteren ongeveer dezelfde koekjes gebakken, alleen donkerder.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die maxijurk was echt perfect, in het echt was die nog veel mooier dan op foto. Hij zat ook zo comfortabel!

   Delete
 8. Leuke foto's! Die maxi dress staat je echt prachtig! Jammer dat hij zo duur is.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jammer van het prijskaartje want hij zat echt zo comfortabel!

   Delete
 9. Het is inderdaad een erg mooi kleedje!

  ReplyDelete
 10. Nog nooit geweest, is ook een flinke afstand van hieruit maar lijkt me wel eens leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voor mij was het ook 2 uur rijden, maar ik vond het wel eens de moeite waard! :-)

   Delete
 11. Leuke overzicht! Ik wil zelf ook een keer naar Maasmechelen Village, maar zonder auto vind ik het niet heeeeel toegankelijk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is inderdaad vrij ver rijden, maar ik vond het wel de moeite waard! :-)

   Delete
 12. oohhh die MK clutch is zeker mooi!!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
 13. Altijd een lange rit naar Maascmechelen Village hé! En wauw, de Karen Millen jurk was echt prachtig. En als je zegt dat ie in het echt nog mooier was moet het echt de droom geweest zijn! Helaas zijn hun prijsjes niet altijd even prachtig...

  x Aurélie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het was de eerste keer dat ik een jurk van Karen Millen paste, en wauw, ik was helemaal verkocht. Het was inderdaad nog mooier in het echt en zat gewoon heerlijk!

   Delete

Double tap