Home inspiration: living room


De laatste maanden begin ik toch écht wel uit te kijken naar het moment dat ik zelf mijn eigen huisje kan inrichten. Voorlopig heb ik nog geen eigen plekje, maar binnen 1 à 2 jaar is het eindelijk zover! Voor nu hou ik me al vaak bezig met het opdoen van inspiratie zodat ik volledig weet welke stijl ik nu eigenlijk wil opgaan als het zover is. Ik heb dan ook besloten dit te delen hier op mijn blog, zodat ook jullie kunnen meekijken in mijn inspiratiefoto's. Vandaag richt ik me enkel op de woonkamer. Here we go!

For the last few months I'm really looking forward to the moment that I'll get the chance to decorate my own house. For now I still haven't my own place, but in one or two years from now I'll will be having my own place! Nowadays I try to get a lot of inspiration so that I will be sure which kind of style I really want when I live on my own. I've decided to share this with you guys so you can have a look at my inspiration pictures too. Today I will show you already some pictures of my dream living room... Here we go!What do you think of this style?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

14 reacties:

 1. Nice, love the colors!!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
 2. Oh wat een gezellige stijl! Ik hou zelf meer van wat felle kleuraccenten en een meer minimalistisch decor, maar dit is echt mooi in houten huizen!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naast deze stijl, ben ik zelf ook wel voor de minimalistische stijl met wit en zwart, dus dat wordt nog een moeilijke keuze eens het zover is :D

   Delete
 3. Wauw, wat een mooie inspiratie. Ik vind die kussens in de zetels zo gezellig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, die kussentjes maken het echt af! Super gezellig zo!

   Delete
 4. Echt een mooie stijl, zo knus en gezellig :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, echt zo'n gezellige stijl met al die kussentjes :-)

   Delete
 5. Wat een leuke inspiratie!

  ReplyDelete

Double tap