I wish tag

Vandaag heb ik een persoonlijk artikeltje voor jullie, en dit keer doe ik de I wish TAG. De vragen hiervan vond ik zo leuk, dat ik ze zelf wel eens wou beantwoorden. Zo komen jullie toch weer een beetje meer te weten over mij!


Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Sinds ik mijn laatste jaren op de universiteit doorbreng, ben ik steeds meer en meer aan het denken over wat ik nu echt zou willen doen als beroep na mijn studies. Voorlopig ben ik er nog niet uit wat ik nu écht graag zou willen doen voor de rest van mijn leven. Natuurlijk lijkt fulltime bloggen me helemaal geweldig, maar als we even realistisch zijn is dit niet voor iedereen weggelegd. Alleszins ben ik er wel zeker van dat ik ooit graag iets van mezelf zou willen hebben: een eigen zaak uit de grond stampen en tot een succesvolle onderneming laten uitgroeien lijkt me echt geweldig.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Hier moet ik niet lang over nadenken: een privé vliegtuig met onbeperkte brandstof. De lijst met landen die ik nog wil bezoeken is enorm en ik zal heel veel geluk moeten hebben om heel die lijst gedurende mijn leven helemaal te kunnen afvinken. Een privé vliegtuig lijkt me dan ook perfect om al die landen gemakkelijker te kunnen bezoeken.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn? 

Zelf kijk ik zelden naar films of series, maar als ik er dan toch iemand zou moeten uitkiezen dan ga ik voor Will Smith. Sinds ik klein was, is hij mijn favoriete acteur, eender in elke serie of film hij ook speelt. Ik heb hem leren kennen als het grappige neefje in The Fresh Prince of Bell Air, maar ook in films zoals Bad Boys vind ik hem ge-wel-dig.


Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Ik denk dat ik dan toch wel een plaats zou uitkiezen met een wit strand en helderblauw water. Af en toe heb ik dat wel eens nodig om er even tussenuit te kunnen om te ontspannen. Het lijkt me dan ook heerlijk om eindeloos naar zo'n paradijs te kunnen geteleporteerd te worden.

Als je iets zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van de worden, wat zou het dan zijn?

Chocolade, zonder twijfel.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Misschien klinkt dit heel raar, maar mijn grootste angst is de angst om mensen om me heen te verliezen. Hoe ouder ik word, hoe meer ik ermee geconfronteerd word hoe snel het leven soms onverwachts gedaan kan zijn. De gedachte dat iemand van mijn familie of vrienden op een avond niet meer thuis zou komen, kan me soms heel bang maken. Ik probeer daar dan ook zo weinig mogelijk aan te denken.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Vliegen, lijkt me zo leuk als ik het kon!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Gho, dit vind ik een moeilijke vraag, omdat ik niet zo vaak naar muziek van 'bands' luister. Als ik dan toch een groepje zou moeten zeggen dat ik graag terug bij elkaar zou zien komen, is het een groepje zoals Destiny's Child. Gewoonweg omdat Beyoncé mijn grootste voorbeeld is.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Een panda! Hoewel panda's niet echt klein zijn, vind ik panda's gewoon te schattig.

Wat is jouw droombaan?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

9 reacties:

 1. Pandas are the best :-D Goeie keuze, haha. En ik ben ook een grote Will Smith fan. Lijkt me echt een toffe kerel om eens een dag mee door te brengen, lekker relaxed en funny.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, team panda over here! Ja, lijkt me echt een super leuke en grappige man :-)

   Delete
 2. Leuk om te lezen! Jaa vliegen, is ook al een droom van toen ik klein was :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moet zo leuk zijn als je dat zou kunnen!

   Delete
 3. Wat een leuke tag! :) En ik zou ook wel willen vliegen hoor :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja, moet echt handig en leuk zijn!

   Delete
 4. erg leuke tag om te lezen meid liefs

  ReplyDelete
 5. Haha, super leuke tag! Ik herken me in veel dingen. Later zou ik het ook super leuk vinden om een eigen bedrijfje te hebben! En die privé jet zou ook niet misstaan ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete

Double tap