Kruidvat dagcrème & oogcrème


De laatste tijd merkte ik dat mijn ogen meer en meer last begonnen te krijgen van droogheid. Nog steeds weet ik hier de oorzaak niet van, maar ik bedacht me dat het misschien eens tijd begon te worden voor een oogcrème en dagcrème. Tot nu toe heb ik nog nooit een dagcrème gebruikt, iets wat stilaan misschien toch eens nodig was.


Aangezien ik niet thuis ben in de wereld van dagcrèmes, wou ik niet meteen een heel dure aankopen, maar eerder beginnen met iets minder duur om eens te kijken wat dat zou doen met mijn huid. Ik heb zelf een gemengde huid: droge wangen, iets vettere T-zone. Hoewel ik niet echt wist of deze lijn van het Kruidvat wel goed zou zijn voor mijn huid, besloot ik deze toch eens uit te proberen. Voor hun lage prijs (elk onder de 5 euro!) kon ik het niet laten ze eens uit te testen.

Ik besloot te gaan voor de dagcrème en oogcrème voor de gevoelige huid met Aloë Vera extracten. Intussen heb ik deze producten gedurende enkele weken meerdere keren getest en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. Ik ben helemaal geen voorstander van gezichtsproducten met een sterke geur, iets waarover ik bij deze producten niet te klagen heb. Deze producten hebben geen tot een heel zachte geur. Ook het product zelf heeft een zijdezachte textuur, wat heel goed aanvoelt bij het aanbrengen op de huid.
.

Waarschijnlijk zijn er nog veel betere dagcrèmes en oogcrèmes op de markt, maar voorlopig ben ik best tevreden met deze producten van het Kruidvat. Zij doen volledig hun werk én de droge huid rond mijn ogen is volledig verdwenen, mission accomplished!
.

Heb jij deze producten van Kruidvat al uitgetest?
.
If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

8 reacties:

 1. Yes ik heb deze twee producten ook en de nachtcrème. Ik had eerst het gevoel dat het niets deed voor mijn huid, maar dat doet hij dus echt wel. liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Misschien hangt het echt af van je type huid of hij werkt of niet... Bij mij zorgt hij alleszins dat mijn droge huid weg is! :-)

   Delete
 2. Klinkt goed, zijn ook gewoon prima producten volgens mij. Eigenlijk heeft Kruidvat eigen merk me nog nooit teleurgesteld :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het zijn inderdaad geen super producten, maar ze doen gewoon hun werk wel goed vind ik :-)

   Delete
 3. Lijken me wel fijne producten.

  ReplyDelete
 4. Ik ken het inderdaad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zo irritant zo'n droge huid in de winter... Misschien kan je deze producten ook eens proberen dan!

   Delete

Double tap