My dream interior

Zoals jullie al in één van mijn vorige artikels over interieur konden lezen, ben ik de laatste tijd heel graag bezig met interieur en decoratie. Ik denk dat dit typisch een interessante onderwerp wordt vanaf je de leeftijd van 20 jaar bereikt hebt. Op die leeftijd begin je toch meer en meer te denken over je eigen huisje en hoe jij dat zou inrichten. Of alleszins, dat is bij mij toch zo. Intussen weet ik ongeveer welke stijl ik graag wil en welke dingen ik zeker wil in mijn interieur.

Hét belangrijkste dat ik over enkele maanden zeker in mijn interieur wil hebben: licht, veel licht. Ik vind het zelf heel belangrijk om een lichte omgeving te hebben, waardoor je je automatischer beter gaat voelen. Een donkere omgeving doet me namelijk nooit zo goed voelen als een lichte omgeving. Doordat ik dit een heel belangrijk punt vind, ga ik rekening houden met 3 elementen in mijn interieur.


Grote ramen

Grote vensters, grote vensters, grote vensters. Ik kan het niet genoeg zeggen hoe belangrijk ik dit vind. Een ruimte met kleine vensters geeft me meteen zo'n opgesloten gevoel, terwijl grote vensters mij een gevoel van vrijheid geven. Laat die vensters nog eens van aan het plafond tot aan de grond reiken en ik ben helemaal verkocht. Niet alleen in de slaapkamer en living zou ik graag grote ramen hebben, zelfs op de kleinste kamertjes vind ik het aangenaam om zoveel mogelijk licht te hebben. Zo kan je zelfs op je zolder voor veel licht zorgen door bijvoorbeeld VELUX vensters te gebruiken zoals hier.


Lichte kleuren


Naast het hebben van grote vensters, ben ik ook een grote voorstander van lichte kleuren te gebruiken. Zowel de muren als de meubels moeten zo licht mogelijk zijn, om weer dat instant happiness gevoel te creëren. Zelf vind ik die heel witte minimalistische stijl ook niet mijn ding, maar steek die stijl in een gezellig sfeertje en ik ben helemaal fan.


Spiegels

Spiegels worden zeker en vast een must later. En daarbij geldt dezelfde regel als bij de ramen: hoe groter, hoe liever. Spiegels geven meteen zo'n vergrotend effect alsof de ruimte twee keer zo groot is dan die echt is. En natuurlijk, spiegels kan je nooit genoeg hebben als beautyblogger!

Wat moet er zeker in jouw droom-interieur aanwezig zijn?

If you want to stay up to date with me,
don't hesitate to follow me on Bloglovin, Instagram or Twitter!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap