Questions of life tag

Ik denk dat ik de laatste tijd meer en meer fan begin te worden van de meer persoonlijkere artikels. Pas op, ik ga mijn beautyblog niet omvormen naar een persoonlijke blog, maar tags vind ik de laatste tijd wel écht leuk om in te vullen. Niet alleen om jullie meer te vertellen over mij, maar vooral omdat zo'n tags me meer doen stilstaan bij mijn eigen leven. Net zoals de I wish tag die ik vorige week invulde, doen ze me altijd nadenken over wie ik eigenlijk ben. Ook vandaag heb ik een tag voor jullie ingevuld met ietwat serieuzere vragen. Lees je mee?

Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?


Over deze vraag moest ik eigenlijk helemaal niet lang nadenken. De herinnering van het afgelopen jaar dat mij nu nog - en ik denk voor de rest van mijn leven - de grootste glimlach op mijn gezicht tovert, is zonder twijfel het verrassingsfeest dat ik kreeg toen ik vorige zomer 21 jaar werd. Ongelooflijk hoe iedereen zo'n groot feest had kunnen verzwijgen voor mij, want geloof me, ik heb normaal gezien alles meteen door. Het zal sowieso wel een hele opgave geweest zijn om zo'n enorme verrassing geheim te houden voor mij, maar ze zijn er toch in geslaagd. Het was een ongelooflijke avond met al mijn familie en vrienden, wat me nu nog altijd een grote glimlach op mijn gezicht brengt als ik eraan terug denk. Dit is zeker en vast dé mooiste herinnering van het voorbije jaar.


Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Ik herinner me eerlijk gezegd niet zo heel veel meer over mijn dromen tijdens mijn kindertijd. Wel weet ik dat ik veel bezig was met dansen en dat ik echt de beste danseres wou worden. Ik heb jaren dansles gevolgd, zat uren choreo's te bekijken op Youtube én heb zelf ook 3 jaar dansles gegeven.

Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?


Net zoals veel andere mensen hierop hebben geantwoord: reizen, reizen, reizen. Ik mag me heel gelukkig prijzen dat ik dankzij mijn ouders al zoveel van de wereld heb gezien, maar er zijn nog enorm veel plaatsen die ik nog doodgraag wil bezoeken in mijn leven. Tot nu toe ben ik vooral in en rond Europa gebleven, dus alle andere continenten wil ik zeker nog eens bezocht hebben. Als ik geen beperkingen zou hebben, zou ik dan ook kiezen voor onbeperkt te kunnen reizen.

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Eigenlijk leer ik elke dag wel iets nieuws bij over mezelf, maar wat me de laatste tijd meer en meer opvalt, is dat ik een autonoom persoon ben. Ik werk graag samen met andere mensen, maar toch geef ik de voorkeur aan het alleen werken. Daarom dat ik ook het boek van Annic Van Wonderen begon te lezen, om meer te weten te komen over het ondernemen. Het lijkt me dan ook super om een eigen zaak te beginnen en gewoon voor mezelf te werken.

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Op deze moment heb ik heel veel om over te dagdromen. Ik ben nu namelijk 21 jaar, een leeftijd waarop er veel verandert in je leven. Je studeert af, je gaat alleen wonen, je begint op je eerste job, je krijgt je eerste salaris, je denkt al aan kinderen... Als ik nu aan het dagdromen ben, gaat het de laatste tijd vaak over 'wat na mijn studies'. Ik ben heel veel bezig met het nadenken over mijn toekomst en dan vooral over welke job ik nu eigenlijk écht wil gaan doen. Geen gemakkelijke beslissing als je het mij vraagt!

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?


Het komende jaar zal ik vooral nog aan mijn thesis werken - waar ik mij ten volle voor wil inzetten om op het einde van de rit een mooi resultaat te kunnen neerleggen -, maar daarnaast wil ik het komende jaar serieus beginnen nadenken en werken aan mijn carrière. Mijn zomerstage is niet meer zover af en vooral daar hoop ik heel veel ervaring op te doen en daarna helemaal te weten hoe het er op een redactie aan toe gaat. Ook op vlak van bloggen wil ik er volledig voor gaan want ik heb écht wel de smaak te pakken. Hopen op een succesvol carrière-jaar dus!

Welk antwoord wist jij nog niet over mij?

Don't forget to love & smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

10 reacties:

 1. Wat een mooie, bijzondere tag!

  ReplyDelete
 2. Anonymous4/25/2015

  Wat een geweldige tag! Altijd leuk om de persoon achter een blog wat beter te leren kennen! Wat lief dat er voor je 21e verjaardag een verrassingsfeest was geregeld... Kan me goed voorstellen dat dat inderdaad een heel mooi moment moet zijn geweest en voor altijd bijzonder zal blijven natuurlijk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt het mooiste moment van het afgelopen jaar :-)

   Delete
 3. Leuk om te lezen! En bij de derde vraag ga ik volledig akkoord met je! Reizen en meer reizen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik zou niks liever doen als ik het geld ervoor had!

   Delete
 4. Het is niet zo simpel hé, om te weten wat je de rest van je leven wilt gaan doen na school. Je hebt nog geen ervaring in de job die je wil en je moet dus maar hopen dat je het graag gaat doen en het is wat je verwacht had... Deze gedachtes zijn ook perfect normaal natuurlijk. Mooie tag heb je ingevuld!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is inderdaad niet makkelijk, maar ik denk wel dat iedereen dat heeft, toch? Dan zal het me vast ook wel lukken :-)

   Delete

Double tap