Random favorites of the moment

Inderdaad, beautybloggers hebben ook nog andere favorieten dan enkel die nieuwe foundation van Lancôme of die super mooie nieuwe oogschaduw van Catrice. Niet enkel beauty producten zitten in onze favorietenlijst, maar ook van random dingen kunnen we heel blij worden. Daarom vond ik het wel eens leuk om mijn random favorites in de spotlight te zetten vandaag!

Iphone 5


Als eerste, mijn nieuwe grootste aanwinst: de iPhone 5. Yep, that's right, I'm an iPhonegirl! Je bent een Apple-fan of je bent het niet. Ik ben het echt all the way: MacBook Pro, iPad, iPhone, iPod, ... noem maar op. Van in het begin ben ik grote fan van dit merk en je zal me dus niet snel met een ander merk zien rondlopen. Een maand geleden heb ik jammer genoeg mijn geliefde iPhone 4 moeten afgeven - die was zo goed als dood - voor dit nieuwe pareltje. Ik dacht eerst dat ik mijn oude iPhone ging missen, maar uiteindelijk is deze nieuwe zoveel sneller en beter!

Victoria's Secret body mist


Een maandje geleden besloten we ook nog eens naar Eindhoven te gaan om de Primark een bezoekje te brengen. Natuurlijk konden we Eindhoven niet verlaten zonder ook eens te kijken of de Etos zijn bekende Victoria's Secret-aanbieding had. En jawel, ik scoorde deze body mist in 'Secret Charm' van Victoria's Secret. Binnenkort komt deze body mist nog in een review voorbij op de blog!

Oreo mug


Wie kent jou nu beter - buiten je ouders - als je vriendje? Van de boyfriend kreeg ik deze oreo's met bijhorende kop. Echt helemaal - als nummer één oreo-addict - iets voor mij! Onderaan kan je er twee oreo's in kwijt en bovenaan kan je het vullen met bijvoorbeeld melk. Heerlijk én super cute!

Boek 'Masterclass Ondernemen'


De ontdekking van de laatste weken: het boek Masterclass Ondernemen van Annic Van Wonderen. Vanaf ik de eerste review over dit boek las, wist ik het: ik moet dit boek hebben. Ik heb er even op moeten wachten aangezien het in België niet zomaar in de winkel ligt, maar oh wat ben ik dol op dit boek. Binnenkort komt hier nog een review over, dus stay tuned!

Catrice Eyeliner


Oké oké, ik had gezegd dat het allemaal random favorites waren... Maar hey, we blijven beautybloggers, toch? Ik kon het niet laten mijn fa-vo-rie-te budget eyeliner ooit even voor te stellen. Als een fervente winged-eyeliner-kind-of-girl ben ik altijd op zoek naar de beste waterproof eyeliner die je maar kan vinden. Deze vloeibare eyeliner van Catrice kan écht veel, heel veel verdragen voor die begint te glijden. Deze hield zelfs vol tijdens een hele dag in sauna's en zwembaden te vertoeven - zolang je niet in je ogen wrijft natuurlijk - dus voor mij echt de beste budget eyeliner voor de moment!

Wat is jouw meest random favoriete item op deze moment?

Don't forget to love & smile today! 
Love, AnneliesCONVERSATION

12 reacties:

 1. Replies
  1. Echt mijn favoriete kop ooit :-)

   Delete
 2. I can't live without my iPhone 5! Also I need the Oreo mug. It doesn't even matter that I have no space left in my cupboard. I need it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, I know! I was so excited when I got that mug!

   Delete
 3. Die Masterclass ondernemen ziet er wel cool uit! Ik wacht al op een review ^^

  ReplyDelete
 4. Die oreo mok, geweldig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben er echt heel blij is, is zo leuk om te gebruiken!

   Delete
 5. Ik zou ook wel een nieuwe iPhone kunnen gebruiken, ik loop nog steeds rond met een 4S :D
  Bodymists zijn echt zalig, ik spray ze zelfs op mijn bed 's avonds, heel rustgevend om in slaap mee te vallen ;)
  Naomi, x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mijn iPhone 4 was héél traag geworden, dus het was echt wel tijd voor een nieuwere versie :-) Ohja, ga ik ook eens proberen!

   Delete

Double tap