Versace mini parfums


Vandaag heb ik een nieuwe parfum review voor jullie klaar staan. Deze keer is het niet van één parfum, maar ineens van vijf parfums. Het zijn vijf miniature parfums die ik een keertje kocht om eens uit te proberen welke Versace parfum mij het lekkerste leek.


Dit zijn de vijf kleine parfums die in het pakket zaten: Vanitas, Versense, Crystal Noir, Yellow Diamond en Bright Crystal. Over het algemeen kan ik zeggen dat de Versace parfums allemaal een typische geur hebben die ze allemaal bezitten. Toch zijn ze elk iets anders.
.

De roze variant is de Bright Crystal parfum. Dit is denk ik wel de meest gekende parfum van Versace - of toch voor mij. De sensuele geur combineert frisheid met levendige fruitige en bloemige noten en muskusaccenten. Een vrouwelijke en speelse geur.
.

De zwarte variant is de Crystal Noir parfum. Dit is een ultravrouwelijke, verleidelijke geur met een magisch, Oriëntaals aroma. Lichte en luchtige gardenia en sensuele amber geven de geur sensualiteit en pure elegantie. Ook dit is een heerlijke geur, wat ik niet had gedacht bij het zien van de donkere zwarte flacon. Voor mij is het eerder een iets zwaardere avondgeur.
.

De groene variant, Versense, is een moderne geur die Mediterrane elementen combineert met de glamoureuze sensualiteit van de Versace vrouw. De verkwikkende topnoot zorgt voor een elegante en verfijnde geur. Dit is een wat 'bittere' geur, waardoor deze geur het minst goed bij mij persoonlijk past.
.

De gele parfum, Yellow Diamond, is een levendig en fris bloemenparfum. Het geeft je een betoverend, vrouwelijk gevoel. Wederom de onmiskenbare glamour van de Versace parfums. Deze parfum is voor mij net iets té bloemig.
.

Als laatste parfum is er nog de witte variant: Vanitas. Dit is een mix van pure elementen. Citroen en fresia worden hierin samengebracht met de sensuele, weelderige geur van tiarébloem, cederhout en tonkaboon. Dit is een parfum die je dat net-uit-de-douche-gevoel geeft. Heerlijk!
.
Welke parfum past het beste bij jou denk je?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies

CONVERSATION

16 reacties:

 1. Wat leuk zo'n setje zeg. Zo kan je een aantal parfums uitproberen en later de grote versie kopen. liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja echt handig! Nu weet ik precies welke mijn favoriet is :-)

   Delete
 2. Echt heel leuk! Die groene ken ik en vind ik heerlijk. Waar heb je deze vandaan en hoe duur?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dit setje kocht ik op een cruise voor 30 euro! Dit setje zal je ook wel online vinden als je zoekt op 'versace miniature set' ;-)

   Delete
 3. Super leuk! Die kleine flesjes staan zo leuk op je parfum stash!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad! Daarom vond ik het ook wel leuk om er een artikel aan te wijden :-)

   Delete
 4. Anonymous4/21/2015

  Wat leuk zo'n mini setje parfums! Ik ken alleen de "Bright Crystal" variant..
  Vanitas lijkt mij trouwens ook een heerlijke geur!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt heel handig zo'n kleine flacons, kan je alles eens uitproberen! Ik kende ook enkel de Bright Crystal variant en dat was toch één van mijn favorieten :-)

   Delete
 5. These little bottles are so so cute!!!!!

  Kisses!!!!
  ✿◕ ‿ ◕✿

  Tiff

  www.mabulledepensees.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love that they are so little, it's so convenient to take it with you in your handbag!

   Delete
 6. Kleine flesjes parfum zijn leuk omdat je zo gemakkelijk en snel kan switchen. Ze kunnen overal mee enz. Mooie post! Ik zou voor de Bright Crystal gaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, echt heel handig zo'n kleine flacons! Bright Crystal is zeker een aanrader :-)

   Delete
 7. I don't think I've ever tried a Versace perfume,so I could definitely do with some samples and minis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Er zal zeker wel één parfum bij zijn die je lekker vindt, dus zeker eens gaan uitproberen in de winkel als je een nieuwe parfum zoekt :-)

   Delete
 8. Handig zo'n setje! Die gele lijkt me wel erg lekker!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt super handig! Makkelijk om elke dag een andere geur mee te dragen ;-)

   Delete

Double tap