Victoria's Secret body mist


Een tijdje geleden verklapte ik jullie al dat ik enkele weken terug geluk had gehad toen ik in Eindhoven langs de Etos ging. Ik had op verschillende blogs al gezien dat Etos af en toe deze bodymists van Victoria's Secret in de aanbieding had. Toen ik vorige keer langsging bij de Etos had ik geen geluk, maar de tweede keer dat ik een Etos bezocht, kwam ik terug buiten met mijn eigen exemplaar!
.

Er waren nog zeker 15 geurtjes om uit te kiezen, wat de keuze voor één bodymist niet makkelijk maakte. Het waren één voor één bijzonder lekkere geuren. Nadat ik alle geuren minstens 3 keer had geprobeerd - en ik bijna helemaal bedolven werd onder de geuren! - koos ik toch voor de honing- en jasmijngeur Secret Charm. Dit was de geur die mij het meeste aansprak. Aangezien heel wat bloggers enorm enthousiast waren over deze body mists, had ik wel vrij hoge verwachtingen van deze producten. Persoonlijk vind ik het heerlijk om naast een parfum ook een body mist te gebruiken, al had ik wel verwacht dat de geur iets langer zou blijven hangen.
.
.
Heb jij ook een bodymist van Victoria's Secret? 
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

8 reacties:

 1. Wat een leuk artikel! Mijn lieveling is coconut passion

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Oh die klinkt al heerlijk!

   Delete
 2. Ik heb net drie body butters van VS gekregen, mijn eerste VS producten! Ben al hongerig naar meer, deze ga ik onthouden.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hun body butters wil ik ook nog wel eens uitproberen! De body mists zijn alleszins al heerlijk :-)

   Delete
 3. Ik heb nog niets van het merk geprobeerd want het is niet te vinden in België! :( Maar iedereen is zo enthousiast zeg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb er ook op moeten wachten tot ik eens naar Nederland ging :-) Het enige jammere vind ik dat de geur niet zo lang blijft hangen!

   Delete
 4. Lijkt me een heerlijke geur maar idd, dat ze niet lang blijven hangen zal dan wel een nadeel zijn en ik zou ook niet weten welk parfum erbij te gebruiken

  ReplyDelete
  Replies
  1. Is inderdaad wel een nadeel! Ik combineer het vaak met de jasmijnparfum van Michael Kors waar ik een tijdje geleden een artikel over schreef :-)

   Delete

Double tap