Boek review: Masterclass ondernemen


In verschillende artikels zei ik al kort iets over mijn nieuwe aanwinst enkele weken terug. Ik kon mijn enthousiasme niet bedwingen om jullie te laten weten wat dit was en op mijn instagram konden jullie ook al een foto terugzien van het boek Masterclass Ondernemen van Annic Van Wonderen. Ik zag al meerdere reviews hiervan voorbijkomen op blogs waardoor ik dit boek gewoon moest hebben. 


Eerst en vooral de cover: wauw. Een prachtige foto van de auteur waardoor je meteen weet dat dit boek door een sterke vrouw is geschreven. Eerlijk gezegd lees ik zelden boeken, maar vanaf je het boek begint te lezen wordt je meteen meegezogen in het verhaal van Annic. Ze vertelt je alles over hoe zij begon met haar fashionblog I Love Fashion News, hoe gedreven zij was en wat haar motiveerde. Daarbij geeft ze je een bom van ideeën en motivatietips om zelf aan de slag te gaan.
.

Het boek bevat ook enkele quotes die enorm motiverend zijn. Hier zie je twee van mijn favoriete quotes in het boek. Masterclass Ondernemen is zeker een aanrader als je een ondernemer bent of net wil weten of je wel het ondernemerschap in je hebt zitten. Annic van Wonderen geeft veel tips hoe je kan beginnen als ondernemer, maar vertelt er meteen bij dat de weg naar succes niet altijd even vlot zal verlopen. Na het lezen van het boek zit je bomvol vernieuwende ideeën en heb je gewoon meteen zin om aan de slag te gaan!
.

Dit is tot nu toe het meest inspirerende en motiverende boek dat ik al gelezen heb. Ik heb zeker de smaak te pakken en wil heel graag nog meer motiverende boeken beginnen lezen. Big fan over here!
.
Heb jij dit boek al gelezen?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

12 reacties:

 1. Ziet er een goed boek uit! Dankje voor de review!

  -Men Trend

  ReplyDelete
  Replies
  1. Graag gedaan, het was gewoon een review waard!

   Delete
 2. Dit boek wil ik ook wel een keer lezen!

  ReplyDelete
 3. lijkt mij echt een top boek! leuke foto's!

  ReplyDelete
 4. Echt kick-up-the-backside leesvoer dus :-)

  ReplyDelete
 5. Anonymous5/22/2015

  Dit klinkt als inspirerend boek! Leuk om te lezen en om tegelijkertijd zelf ook nog wat ideeën op te doen! Ik ben nu toch ook wel erg nieuwsgierig geworden hier naar..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker de moeite om het boek toch eens te kopen :-)

   Delete
 6. Handig boek voor (toekomstige) ondernemers denk ik :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker en vast! Je krijgt over alle aspecten van het ondernemerschap een duidelijke uitleg, dus zeker een handig boek :-)

   Delete

Double tap