Catrice Nude Purism review


Vorige week kon ik niet wachten en schreef ik al een artikel over deze nieuwe aanwinsten. Daar konden jullie al een full face picture zien waarop ik deze lipsticks droeg. Ik beloofde nog een hele review online zetten van deze producten en hier is ie dan!
.

Ik ben al langer op zoek naar de perfecte nude en lichtroze lipkleur. Aangezien ik zelf een lichte huid heb, is dat geen makkelijke opdracht omdat veel lichte kleuren niet passen bij mijn bleke huid. Een tijdje geleden kwam daar verandering in. Per toeval ontdekte ik deze lipsticks van Catrice. Dit zijn twee Gentle Lip Colours uit de Nude Purism lijn.
.

Ik koos voor een nude lipstick in de kleur Barely Pink en een lichtroze kleur in de kleur Silky Rose. Om te beginnen vind ik de verpakking van Catrice steeds beter en beter worden: het zwarte omhulsel zorgt voor een strakke, luxe uitstraling alsof het een veel duurder product zou zijn. Dan de lipstick zelf... Het zijn echt mijn nieuwe favoriete lipsticks en zitten nu ook standaard altijd in mijn handtas. Het is helemaal wat ik zocht: een romige lipstick die je lippen een tintje geven maar geen bam-in-your-face-kleur geven aan je lippen. Ik zocht eerder een zachte, neutrale lipstick die niet té hard zou opvallen en deze lipsticks zijn perfect daarvoor. Kijk voor full face pictures zeker nog eens terug naar het vorige artikel!
.
.
Welk budgetmerk heeft volgens jou de beste lipsticks?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

27 reacties:

 1. Mooi dat ze neutraal zijn en niet te veel opvallen, zo'n lipstick zoek ik ook nog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dan zou ik ze zeker eens uitproberen in de winkel!

   Delete
 2. Ik vind ze niet verkeerd en ben ook wel benieuwd naar de roze tinten hiervan, gauw ff langs Kruidvat weer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben benieuwd wat jij ervan vindt :-)

   Delete
 3. Oh wat een mooie kleurtjes zeg. Ziet er heeel goed uit :) X

  ReplyDelete
 4. wow they both look very pretty. I'm a huge nude lips lover

  www.thefashionfraction.com

  ReplyDelete
 5. Ik ben echt fan van dit soort kleurtjes, dus ik vind ze er goed uitzien.

  ReplyDelete
 6. Heel mooie kleurtjes en prachtige foto's!

  ReplyDelete
 7. Oeehh wat leuke kleurtjes!
  Ik hou altijd wel van nude :) Ben niet zo fan van felle lip kleuren (staat ook niet echt omdat ik rood haar heb) Ik denk dat ik in de winkel nog even ga kijken

  ReplyDelete
  Replies
  1. Felle kleuren staan mij ook niet zo heel goed (of ik durf het gewoon niet echt zelfzeker te dragen op straat), dus voel ik mij beter bij subtiele nude kleurtjes zoals deze :-)

   Delete
 8. Anonymous5/27/2015

  Mooie foto's! Ben er ook benieuwd naar gewordenbhoe deze mij zullen staan... Zal binnenkort weer eens een bezoekje brengen..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zou ik zeker eens gaan proberen als je houdt van een subtiel kleurtje :-) dankjewel!

   Delete
 9. Anonymous5/27/2015

  vooral silky rose vind ik mooi!

  ReplyDelete
 10. Supermooie kleurtjes weer van Catrice! Qua budgetmerk heeft Catrice naar mijn mening echt de mooiste en kwalitatief erg goede lipsticks!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daar ben ik het helemaal mee eens, Catrice heeft echt wel de beste budgetproof lipsticks! Dankjewel Sara!

   Delete
 11. Ik ben dol op dit soort lipsticks, heel fijn voor iedere dag! Leuke post!

  X Laura (http://bagsandsushi.com)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt ideaal voor elke dag te dragen inderdaad :-) dankjewel Laura!

   Delete
 12. Ik had iets meer dekking verwacht, maar vind de kleuren wel mooi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik had dat ook eerst verwacht, maar als je een paar laagjes over elkaar aanbrengt, krijg je nog wel een redelijk mooie dekking. Je kan een full face zien in het vorige artikel dat ik hierover schreef!

   Delete
 13. Beautiful colours!

  http://www.orryginal.com

  ReplyDelete
 14. Het zien er mooie nude kleurtjes uit! Ik vind lipsticks van Catrice best wel fijn :)

  ReplyDelete

Double tap