Easiest dessert ever!


Heb jij ook af en toe wel eens zin om 's avonds nog iets lekkers te eten, maar weet je nooit wat? Zelf altijd al eens een super lekker dessertje willen maken, maar ben je zelf geen keukenprins(es)? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik heb deze week het meest gemakkelijke maar echt super lekkere dessertje ooit gemaakt!


I know, het is echt super makkelijk om te maken, maar geloof me, ik en mijn gasten vonden het echt heerlijk en verfrissend. Ik heb dit idee gezien bij een andere blogster en omdat het zo lekker klonk - en makkelijk is, yaay! - besloot ik het maar eens te proberen. Ik ben zelf helemaal geen keukenprinses, maar dit is echt op 1-2-3 klaar. 
.

Het enige wat je nodig hebt is: verse aardbeien, slagroom en botercakejes. Eigenlijk is het eenvoudig uit te leggen: je kruimelt een laagje cake op de bodem, daar leg je schijfjes aardbeien op, daarbovenop spuit je een laag slagroom en dit blijf je herhalen tot aan de top van het glas. Ideaal dessert of tussendoortje op een zomerse dag, aangezien het heel verfrissend is. Probeer het zeker eens uit & enjoy! ;-)
.
.
Wat is jouw lievelingsdessertje?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

12 reacties:

 1. Hmm, dit is volgens mij erg lekker!

  ReplyDelete
 2. Hallooooo zeg, dat ziet er echt overheerlijk uit! Zelf hou ik 't meest van chocoladedesserten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Chocoladedesserten zijn ook wel mijn guilty pleasure... Maar dit dessertje is toch wel één van mijn favorieten geworden. Vooral omdat het zo makkelijk en snel klaar is!

   Delete
 3. OMG! Dit ziet er zo lekker uit! I hve to try it <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker eens doen! Het is zo lekker :-)

   Delete
 4. Wat handig, desserts mislukken gewoon altijd bij mij maar dit is echt foolproof haha, ik zal dit zeker onthouden :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja, hier kan je echt niks verkeerd doen, zo makkelijk is het :D

   Delete
 5. Ziet er lekker uit! Misschien maak ik dit wel een keertje.

  ReplyDelete
 6. I'm always looking for this kind of recipes!!! I will try it!!!!!

  Kisses!!!!!!! <3

  Tiff

  www.mabulledepensees.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. You have to, it's so delicious! :-)

   Delete

Double tap