Favorite budget lipsticks


Ik vond het wel eens tijd om mijn nieuwe lipsticks in de bloemetjes te zetten, want ik ben er echt helemaal weg van. En dan zijn het nog wel budget producten! Een tijdje geleden kocht ik een exemplaar van deze Catrice lipsticks en sindsdien ben ik helemaal verkocht. Nadien kreeg ik nog eentje cadeau van het vriendje - he knows me like no other! - en ook dit was echt een prachtige lipstick. Binnenkort krijgen jullie hier nog een gedetailleerde review over, maar ik kon niet wachten om deze foto's met jullie te delen. Kijk je mee hoe ze eruitzien op je lippen?


Ik was al langer op zoek naar de perfecte lipstick die toch niet te opvallend was, maar mijn eigen lipkleur net wat mooier maakte. Eerst kocht ik de roze versie in Silky Rose die ik op de eerste foto draag. Dit is zo'n 'my lips but better'-kleur. Dit geeft een zachte roze tint aan je lippen, wat ik echt heel mooi vind. Deze lipstick kreeg de laatste dagen dan ook een plaatsje in mijn handtas en ging overal mee naartoe.
.

Een tijdje later kreeg ik nog een tweede lipstick van deze Nude Purism lijn van Catrice, dit keer was het de lichtste tint in Barely Pink. Normaal gezien sta ik met mijn lichte huid niet zo goed met nude lipsticks, maar deze gaat om de een of andere reden echt perfect samen met mijn huidskleur. Ik ben helemaal verliefd op deze lipsticks en ik ga er zeker nog meer kleuren van kopen. Binnenkort komt hier nog een gedetailleerdere review over, so stay tuned!
.
Wat vind jij van deze lipsticks?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

9 reacties:

 1. Mooie kleuren, lekker naturel en licht.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Doordat ze zo naturel zijn, zijn ze echt mijn nieuwe favoriet :-)

   Delete
 2. These are so glossy and they look great on you! I am pretty sure they'd wash me out, but that's really more like my problem LOL Would love to hear what you think about the formula!

  ReplyDelete
 3. Mooie kleuren, ze dekken goed zo te zien :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze dekken niet super goed, want je moet echt wel meerdere laagjes aanbrengen voor je een dekkend resultaat krijgt hoor :-) Maar dat maakt ze net zo naturel!

   Delete
 4. Pretty pretty! Zou ik ook wel durven proberen! Heb beetje hetzelfde probleem als jou, nude tintjes bij een bleek huidje is meestal dat niet hé :( ^^

  x Aurélie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad! Dan zijn deze lipsticks misschien ook wel iets voor jou? :-)

   Delete

Double tap