Monthly flashback #4


Het is al een tijdje geleden, maar ik heb weer een monthly flashback klaar staan van de maand april. Deze keer is het een langer artikel dan anders, want blijkbaar was april wel een heel leuke maand! Kijk je mee?


Begin april was er al meteen een reden om te vieren: twee jaar samen zijn met het vriendje. Dit vierden we met een weekje aan zee te genieten van de eerste zonnestralen van het jaar. Aan zee wachtte me een verrassing van een prachtig boeket rozen, cadeautjes en chocolade.

Hetzelfde weekend was het ook pasen, wat ervoor zorgde dat ik in april wel héél veel chocolade at. Dit waren de instructies die het vriendje had opgeschreven toen we aankwamen aan zee. Let's search those eastern eggs!
.

Ik kreeg een hele dag vol relaxen en ontspannen in wellness Villa Aqua. Daar deden ze enkele paas-wedstrijden en we keerden op het einde van de dag terug met drie gratis waardebonnen die we wonnen bij de wedstrijden. Kunnen we nog eens heerlijk gaan ontspannen volgende keer :-)

Begin april kregen we de eerste zonnestralen te zien, wat echt genieten was. Tijdens een avondwandeling maakte ik deze prachtige foto van de zonsondergang.
.

Natuurlijk moeten er ijsjes gegeten worden vanaf het mooi weer wordt. Ik ging voor een soft ijsje, wat het eerste ijsje van het jaar was. Intussen zijn er al heel wat ijsjes gepasseerd de laatste weken!

Het voordeel van een vriendje hebben? De kleine dingetjes die hij doet waardoor je je zo geliefd voelt. Het zijn juist de kleine dingen die je zo blij maken. Zo besloot hij een ontbijt klaar te maken met deze kleine hints :-)
.

Tijdens ons uitje naar Oostende kwamen we deze auto tegen... Wauw! Samen dromen we vaak over de mooiste auto's die we later hopelijk kunnen kopen, maar deze auto was écht wel onze droomauto: de Shelby Cobra. Want want want!

De eerste zonnige dagen zorgen ervoor dat we terug onze zomerse kleren kunnen bovenhalen en dit zorgt bij mij meteen voor een instant vrolijk zomers gevoel. Daar moet natuurlijk een selfie van genomen worden :-)
.

Het appartementje aan zee hebben mijn ouders helemaal opgeknapt en het is gewoon prachtig nu. Zeker de keuken vind ik heel gezellig en zet me altijd aan tot koken, terwijl ik helemaal geen keukenprinses ben.

Telkens we een stad bezoeken, moet ik wel iets lekkers eten. Tijdens ons dagje Brugge trakteerde ik mezelf op wel iets héél lekker. Zien jullie de wafel nog liggen onder de aardbeien en slagroom? :-)
.

Aangezien het vriendje als scout vaak naar voetbalwedstrijden moet gaan kijken, knoopten we aan ons dagje meteen ook een voetbalwedstrijd vast. Ik ben niet meteen de grootste voetbalfan, maar wanneer je in zo'n groot stadium zit, kan je niet anders dan helemaal opgaan in de wedstrijd.

Daarna postte ik op Instagram ook nog een prachtige foto die ik in Brugge nam. In het park van Brugge was het genieten en daar spotte ik ook deze prachtige tulpen. Daar moest ik gewoon een foto van nemen.
.

Begin april was het eindelijk zover: ik bestelde het boek 'Masterclass ondernemen' van Annic Van Wonderen. Ik had hier al enkele goede reviews over gelezen, o.a. bij xmmke, en ik was helemaal overtuigd. Ik moest en zou dit boek hebben. Normaal gezien lees ik zelden of nooit boeken, maar dit boek had me heel nieuwsgierig gemaakt. Eén van de volgende artikels is een review hiervan!

De laatste tijd heb ik het nogal moeilijk met me te houden aan het hele 'het-is-bijna-zomer-dus-mijn-lichaam-moet-summerproof-zijn'-idee. Ik kan het niet laten me af en toe te trakteren op iets lekkers. Deze wafel met heel veel slagroom moest eraan geloven...
.

In het vorige artikel vertelde ik al meer over mijn dagje naar Maasmechelen, maar het etentje in de Burgerij kreeg ook op mijn Instagram een plaatsje. Ik heb daar heel lekker gegeten en dat moest ik delen met jullie!
.
En nog een selfie om de maand af te sluiten :-)
.
Heb jij ook al zo heerlijk kunnen genieten van de eerste zonnige dagen?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

22 reacties:

 1. Zalig eh, nu 't weer zo veel beter is! Die Easter Egg instructies waren wel grappig, haha :-) Ik heb nog een handvol eitjes hier.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is echt genieten nu! Haha ja, ik moest ook wel lachen, typisch iets voor hem om zo iets te maken ;-)

   Delete
 2. Heerlijk dat warmere weer en dat ijsje ziet er ook echt heel erg lekker uit!

  ReplyDelete
 3. Anonymous5/12/2015

  Aww wat een prachtig boeket rozen heb je van je vriendje gehad! Zo te lezen hebben jullie een heerlijke week gehad samen! Die wafel met aardbeien en slagroom ziet er trouwens heerlijk uit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heb je goed gezien! :-) Was een heerlijk weekend én heerlijke wafel!

   Delete
 4. Ik kijk al uit naar een review van het boek ondernemen. Ik zie veel blogsters die hem hebben maar nog geen reviews. Je had een fijne maand zeg. Softijsjes eten aan het strand is zooo nostalgisch. Ik wil ook! ;D En die boeket bloemen is heel erg lief van je ventje!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik kan alvast zeggen dat ik geen spijt heb van die aankoop, maar meer zal ik vertellen in het artikel dat eraan komt :-) Was inderdaad een super lieve verrassing!

   Delete
 5. Oehhh heerlijk Wellness geniet er van de volgende keer! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel, zal ik zeker doen! :-)

   Delete
 6. Leuke foto's van de afgelopen maand en nog gefeliciteerd met jullie 2 jaar samen!

  ReplyDelete
 7. Oh no, ik had gisteren met mijn mobiel een reactie achtergelaten, maar volgens mij is die nooit aangekomen! Dan zo maar even. Ik wou even vertellen dat ik het leuk vind dat je geïnspireerd bent geraakt door mijn artikel over Masterclass Ondernemen! Ik ben super benieuwd naar jouw review daarover <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jouw artikel had me echt overtuigd om het eens te lezen :-) Komt binnenkort online!

   Delete
 8. Dat weekje aan zee zag er erg leuk en ontspannend uit! Oh en de burgerij lijkt me zo lekker

  ReplyDelete
  Replies
  1. Was echt een heerlijk weekje, en de burgerij is zeker de moeite waard!

   Delete
 9. leuke foto's! Erg mooi boeket met rozen

  ReplyDelete
 10. Wat is er veel lekkers te zien in deze fotolog ^^

  ReplyDelete

Double tap