Sally Hansen nailpolish


In de Action kom ik altijd wel iets leuks tegen de laatste tijd. Deze week kocht ik nog een make-up organizer, terwijl ik enkele weken terug nog nagellakjes kocht van Sally Hansen. Dit merk was me al bekend maar ik had nog nooit zelf hun lakjes uitgeprobeerd. Aangezien ik altijd wel goede reviews hiervan had gelezen, konden deze producten gewoon niet slecht zijn, dus zijn ze zonder twijfel meteen in mijn winkelkarretje beland...
.

Er waren een heleboel nagellakjes om uit te kiezen, maar ik besloot voor deze blauwe kleur in Blueberry Blast en deze zilvere glitternagellak in Silver Streamers te gaan. Eigenlijk had ik de lakjes al meteen moeten uittesten in de winkel, dan had ik ook meteen geweten dat het glitterlakje niets voor mij was. Het gaf vooral lange zwarte glitters af, iets wat ik niet echt graag heb als nagellak. Daarnaast gaf het ook heel weinig zilvere glitters af op mijn nagels.

Het glitterlakje was meteen al een slechte aankoop, dus alle hoop lag nog bij het blauwe lakje. Ik wou al langer een fel blauwe kleur voor op mijn nagels en dit kleurtje zag er gewoon perfect uit. De vele goede reviews waren veelbelovend, maar uiteindelijk was ik niet te spreken over deze nagellakjes. Ze waren moeilijk om met te werken, ik had minstens 3 lagen nodig om een mooie blauwe kleur te krijgen, ze droogden héél traag - zelfs na een uur wachten was het nog niet volledig droog (!) - én de nagellak zat vol belletjes wanneer het opdroogde. Deze Sally Hansen nagellak was jammer genoeg een misser voor mij! 
.
.
Heb jij al eens een nagellak uitgeprobeerd van Sally Hansen?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

8 reacties:

 1. Hier heb ik nog niets van geprobeerd eigenlijk! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik was zelf ook wel benieuwd naar dit merk omdat ik er enkel nog maar positieve dingen over had gelezen... Blijkbaar is dat bij mij toch wel tegengevallen :-)

   Delete
 2. Jammer dat het is tegengevallen! Ik heb deze lakjes nog nooit geprobeerd en ik denk dat ik na het lezen van dit artikel het ook niet snel zal gaan proberen haha ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik zal ook niet zo snel meer deze nagellak uitproberen :-) Enkel de Sally Hansen Miracle Gel wil ik echt nog eens testen want die moet wel écht goed zijn blijkbaar!

   Delete
 3. Ik droeg vroeger heel graag nagellak, maar omwille van mijn werk, kan ik het nu niet meer dragen. Jammer. Ik hou vooral van bordeaux of knal rood. Andere kleuren vind ik vooral mooier bij anderen. Het merk maakt voor mij niet zo veel uit, het is vooral de tint die me moet aanstaan :) Ik vind die van de Hema eigenlijk ook niet zo slecht!
  Liefs, Sofie x
  Natuurlijk blond en gezond

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik kan ook geen nagellak dragen op m'n werk, echt jammer! Ik draag het dus enkel op dagen dat ik vrij ben. Die van hema heb ik zelf nog nooit geprobeerd eigenlijk :-)

   Delete
 4. Wat jammer zeg, het is een beetje alles of niks met SH. Ik kan niet meteen een fijne blauwe lak aanraden, essie is sowieso erg fijn maar ook prijzig

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb ook die indruk! Deze lakjes vielen bij mij tegen, maar de Sally Hansen Miracle Gel zou dan weer echt goed moeten zijn als het zo hoor. Essie is inderdaad heel fijn, maar net iets te prijzig soms :-)

   Delete

Double tap