Signal White now men


Eén van de laatste nieuwe producten van Signal is de White Now Men tandpasta. Bij de naam alleen al stelde ik mij de vraag: waarom zou deze tandpasta enkel werken bij mannen en niet bij vrouwen? Ik besloot deze tandpasta's zelf eens uit te proberen en heb ze daarna ook door 2 mannen laten testen.
.

Doordat mannen meer roken en drinken dan vrouwen hebben mannen ook sneller gelere tanden. Na onderzoek zou dan ook 1/4de van de mannen een wittere glimlach willen hebben. Als oplossing kwam Signal met deze nieuwe mannen-tandpasta's op de markt: een blauwe en een groene variant. De smaken van deze tandpasta's zouden aangepast zijn aan mannelijke voorkeuren en ze zouden mannen wittere tanden geven vanaf de eerste poetsbeurt.
.

Ik besloot zelf eerst de tandpasta's eens te testen, want 'waarom zou een vrouw deze niet kunnen gebruiken?' dacht ik. Nadat ik enkele dagen de tandpasta's had gebruikt, zag ik weinig of geen verschil. Integendeel, ik had de indruk dat ze mijn tanden niet goed verzorgden. Ik had geen overdreven fris gevoel na het poetsen en mijn tanden werden er ook niet witter op. Daarnaast hadden de tandpasta's een bijna fluo-kleur waardoor mijn tandenborstel dagenlang nog fluoblauw en fluogroen zag. Nee, het was geen succes moet ik zeggen. Misschien werken deze tandpasta's dan toch alleen voor mannen? Dus liet ik de tandpasta's testen door 2 mannen: de ene was bereid om 2 weken lang de blauwe variant te gebruiken, de andere was bereid om 2 weken lang de groene variant te gebruiken.
.

De blauwe variant beloofde doeltreffend te zijn tegen tandvlekken en deze liet ik dan ook testen door een roker. Deze persoon testte de tandpasta 2 weken uit en was nadien redelijk tevreden over de tandpasta. Hij vond dat de tandpasta een goede smaak had, zorgde voor frisheid en ook voor iets wittere tanden. Aan de andere kant vond hij de felle kleur een groot nadeel, omdat het enkel problemen met zich kan meebrengen zoals het sneller maken van vlekken op je kledij.

De groene variant beloofde te zorgen voor een langdurige frisheid. Over het algemeen was ook de 2de persoon tevreden over deze groene tandpasta. Het gaf hem een langdurige frisheid, wat ook het doel is van deze tandpasta. Aan de andere kant maakte het zijn tanden niet opvallend witter en was ook de felle kleur van de tandpasta voor hem een afknapper. 
.
.
Over het algemeen kunnen we zeggen dat de mannelijke testpersonen meer tevreden waren over de tandpasta's, dus blijkbaar zijn deze tandpasta's wel écht enkel gericht op mannen en niet op vrouwen. Raar toch?!
.
Wat is jouw favoriete tandpasta?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

14 reacties:

 1. Je hebt het echt op een hele leuke en originele manier gereviewt!

  ReplyDelete
 2. Goeie review! Ook vanuit mannen hun perspectief.
  Zelf gebruik ik ook deze tandpasta omdat ik ze net wat intenser vind qua mint hihi

  ReplyDelete
 3. Het is inderdaad vreemd dat ze tandpasta speciaal voor een bepaald geslacht maken.. ik bedoel, iedereen wilt toch betere, schonere en wittere tanden? :') Wel leuk en duidelijk geschreven :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vond het ook echt vreemd, dus vond ik het wel de moeite om het door mannen én vrouwen te laten uittesten :D Dankjewel!

   Delete
 4. He zo raar dat er een onderscheid tussen mannen en vrouwen wordt gemaakt! Vind 't wel interessant eigenlijk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hé? Ik vond het idee ook maar raar, daarom dat ik het ook eens heb getest bij zowel mannen als vrouwen!

   Delete
 5. Ik vroeg mij al af wat het verschil was. De gewone white now tandpasta gebruik ik al jaren, die maakt je tanden echt witter vind ik

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt? Die moet ik dan toch eens proberen!

   Delete
 6. Anonymous5/29/2015

  Ik dacht ook: tandpasta alleen voor mannen?? Maar het is dus echt zo :) Wat ze wel niet bedenken tegenwoordig haha! Ik ben het er helemaal mee eens dat je het op een leuke manier hebt gereviewt.. Plus dat je het zelf ook nog eens hebt getest!

  ReplyDelete
 7. Precies wat je zegt op het laatst 'dus blijkbaar zijn deze tandpasta's wel écht enkel gericht op mannen en niet op vrouwen. Raar toch?!' Toen ik artikel aan het lezen was dacht ik het zelfde! Jammer dat er bijna nooit zo iets is en echt gericht op vrouwen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat zou er inderdaad nog moeten komen, een tandpasta enkel voor vrouwen!

   Delete

Double tap