Mijn 6 favoriete zomerjurkjes

Sinds ik in de blogwereld terecht ben gekomen, ontdek ik elke dag nieuwe, leuke webshops. Tegenwoordig is elke winkel ook wel online te vinden, iets wat enkele jaren geleden nog niet het geval was. Dit is dan ook wel één van de beste uitvindingen van de laatste jaren voor de vrouw... Want hoe makkelijk is het niet om vanuit je knusse zetel kledij te bestellen die dan ook nog eens aan huis geleverd wordt?Tot een tijdje geleden durfde ik zelf nog geen kledij online te bestellen, maar stilaan ben ik toch fan aan het worden van het online kledij bestellen. Er zijn verschillende webshops waarbij ik me moet inhouden om geen volle winkelmandjes te bestellen, waaronder de webshop van Esprit. Esprit heeft altijd de meest trendy kledij waartussen je altijd wel je zin vindt. Ik heb voor jullie mijn zes favoriete jurkjes uitgekozen. Kijk je even mee?


De eerste jurk die ik koos, is deze kanten kokerjurk met zwarte riem. Dit is een perfect jurkje als je een formeel etentje hebt en je er netjes moet uitzien.

Het blauwe jurkje is een katoenen jurkje met stretch. Op de rug heeft deze jurk een grote strik, wat het een extra girly look geeft. De combinatie van de strik, de felle kleur en de leuke vorm maakt dit voor mij het perfecte zomerse jurkje.

De donkerblauwe jurk is een meer casual item dat je zowel kan dragen voor een dagje shoppen, maar dat je ook kan dragen met een mooi paar schoenen voor een feestje. De kanten details aan de schouders maken het kleedje net dat tikkeltje specialer.


Dit fel roze jurkje moest gewoon een plaatsje krijgen in dit artikel. Het knoopdetail aan de zijkant geeft het een elegante look. Dit jurkje zou ik meteen dragen op een cocktailparty op een zomerse avond.

Natuurlijk kan een little black dress niet ontbreken in het lijstje. De kanten details maken deze jurk extra vrouwelijk.

Als laatste item koos ik dit elegante, girly jurkje uit. De zachtroze kleur vind ik gewoon prachtig en ook de vorm vind ik extra schattig. Als je deze jurk draagt naar een bruiloft, zal je zeker en vast heel de avond stralen!

Wat vindt jij het leukste jurkje?

Don't forget to love & smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

8 reacties:

 1. Wat een super mooie jurkjes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vind ik ook! Zou ze alle 6 wel willen :-)

   Delete
 2. 't Is misschien geen zomerkleur, maar die zwarte met kant vind ik echt heel mooi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ook in de zomer kan je een LBD dragen hé ;-)

   Delete
 3. Anonymous6/05/2015

  Leuke jurkjes! Vooral de felroze is erg mooi.. Het perfecte zomerjurkje!

  ReplyDelete
 4. Nummer 3...simple but classic!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  ReplyDelete
 5. Heel mooie jurkjes, vooral die laatste! :-)

  ReplyDelete
 6. Anonymous6/07/2015

  Die fel roze en zwarte jurk zijn mijn favorieten! Esprit heeft inderdaad veel leuke kledij :)

  ReplyDelete

Double tap