Monthly flashback #5


Een monthly flashback vind ik altijd leuk om te schrijven: het geeft niet alleen een persoonlijke touch aan mijn blog, het geeft me ook zelf te tijd om terug te kijken op de voorbije maand. Zo word ik weer herinnerd aan al de leuke dingen die ik die maand heb mogen doen, wat ik gekocht of gemaakt heb of wat me de voorbije weken gelukkig heeft gemaakt. Kijk je mee naar mijn instagramfoto's van de maand mei?
.

Begin mei besloten ik en een vriendin op een ochtend te gaan winkelen in Maasmechelen Village zoals je in een eerdere plog kon zien. Het was een hele rit om er te geraken voor mij - ik was zo'n 3 uur onderweg naar daar! -, maar ik vond het wel de moeite waard. Daar ga ik zeker nog eens naartoe.

Een tijdje terug poste ik ook een review van mijn eerste Victoria's Secret product: deze body mist in de geur 'Secret Charm' kreeg een plaatsje op mijn blog én op mijn instagram.
.

Hoe dichter we bij de zomer komen, hoe meer ik begin te verlangen naar reizen. Jammer genoeg zal een reis er niet snel inzitten voor mij aangezien ik deze zomer twee maanden lang stage zal moeten lopen. Onze reis is daardoor uitgesteld tot september. Intussen kijk ik regelmatig eens naar foto's die ik de voorbije jaren heb gemaakt, zoals deze foto die ik twee jaar geleden nam op cruise.

Midden mei had ik een dagje vrij en aangezien het heel mooi lenteweer was, besloot ik een wandeling te maken. Af en toe kan het echt deugd doen om je hoofd leeg te maken en een dagje in de natuur te wandelen.
.

Vanaf mei kan ik altijd mijn zomerkledij terug bovenhalen - yaay! Een tijdje terug koos ik dan ook deze jumpsuit van Close-up en die combineerde ik met mijn roosgoude horloge van Fossil en mijn handtas van River Island.

Oh Antwerpen... De stad waar ik de voorbije 4 jaar heel wat van heb bijgeleerd terwijl ik daar studeerde aan de universiteit. Ik kan je zeggen, ik ben een Antwerpen-fan in hart en nieren geworden.
.

Mei is voor mij altijd de maand van de verjaardagen. Naast dat er heel wat familieleden verjaren in deze maand, zijn ook mijn ouders allebei jarig dan. Voordat we uit eten gingen voor hun verjaardag, hoorde daar natuurlijk even een selfie bij :-).
.

In mei is het altijd heerlijk om de eerste échte warme dagen te hebben. Toen ik na de les op weg was naar huis, moest ik even een foto nemen van ons huis. Hoe vrolijk maken die bloemen je niet?

Vorige week onthulde ik mijn favoriete én gemakkelijkste dessertje ooit. Ik kreeg zoveel goede feedback hierop! Heb jij dat artikel al gelezen?
.

Enkele dagen geleden was het zover: het werd bekend gemaakt dat Urban Decay EIN-DE-LIJK in België te koop zou zijn. Ik wou die ochtend zelf al meteen een bestelling plaatsen, maar na enkele uren bleken de bestsellers al uitverkocht te zijn... Het uitbreiden van mijn Urban Decay-collectie zal dus nog even moeten wachten.

Dit weekend gingen we op baby-bezoek bij familie. Mensen uit mijn omgeving weten dat ik dol ben op baby's en kinderen dus ik smolt helemaal weg als ik de pasgeborene mocht vasthouden... :-).
.
Heb jij intussen al iets gekocht van Urban Decay?
.
Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies
.


CONVERSATION

8 reacties:

 1. Leuk overzichtje!
  Mijn vriend zijn ouders wonen op 10minuten van Maasmechelen Village, dus ik ben er al een paar keer geweest. Toch al enkele koopjes kunnen doen ;)
  Ik heb trouwens nog niks van UD gekocht, ik ben een beetje aan het sparen geweest want er komen dure weekjes aan :)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je hebt zoveel geluk dat zij zo dichtbij wonen! En dat kan ik goed geloven als je 3 weken in Japan gaat blijven :-)

   Delete
 2. Hurray for summer wear & white! Leuke outfit was dat die je daar droeg.

  ReplyDelete
 3. Wat een leuk overzichtje en mooie foto's! Ik werk op zo'n 10 minuutjes van de village dus ik kan er wel eens regelmatig binnenspringen. Voor mij is het dan natuurlijk minder spectaculair, maar inderdaad zeker eens een bezoekje waard ;-)

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, dat is pas handig :D Dan zou ik daar elke week wel eens naartoe gaan denk ik!

   Delete
 4. Ik wil nu toch echt wel eens die body mists proberen, lijkt me fijner in de zomer dan een parfum :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, deze draag ik ook meer en meer naar de zomer toe :-) Al blijven die body mists niet zo lang hangen vind ik!

   Delete

Double tap